Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΡιζικές αλλαγές στα υποκαταστήματα Lunn Poly με στόχο την αύξηση των πωλήσεων των πακέτων

Ριζικές αλλαγές στα υποκαταστήματα Lunn Poly με στόχο την αύξηση των πωλήσεων των πακέτων

Ο γενικός διευθυντής των υποκαταστημάτων Lunn Poly που άνηκαν στον όμιλο Thomson Travel Group και τώρα στην TUI UK κ. John McEwan ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου και […]

Ο γενικός διευθυντής των υποκαταστημάτων Lunn Poly<.> που άνηκαν στον όμιλο Thomson Travel Group και τώρα στην TUI UK κ. John McEwan ανακοίνωσε<...> ότι μέχρι το τέλος του χρόνου και τα 150 υποκαταστήματα θα ανακαινισθούν και θα αλλάξουν ριζικά με στόχο την προσέλκυση περισσοτέρων πελατών και την αύξηση των πωλήσεων.

“Η μυρωδιά της καρύδας και οι ήχοι από μουσική διακοπών θα είναι διάχυτη και θα καλωσορίζει τους πελάτες μας, οι οποίοι θα κάθονται δίπλα από τον τουριστικό πράκτορα και όχι απέναντι του. Στόχος είναι η ατμόσφαιρα να προδιαθέτει για διακοπές και η επικοινωνία με τον τουριστικό πράκτορα να είναι σε φιλικό επίπεδο”.

“Πρέπει να αλλάξουμε την παραδοσιακή εικόνα του τουριστικού πράκτορα, και ο πελάτης θα πρέπει να κάθεται και να εξυπηρετείται σε σαλόνια και όχι στα παραδοσιακά γραφεία. Όσο οι ανταγωνιστές μας, μας αντιγράφουν, τόσο εμείς θα αλλάζουμε εμφάνιση στα υποκαταστήματα μας”, δήλωσε ο κ. John McEwan.

Τέλος, το ηλεκτρονικό σύστημα των Lunn Poly θα αναγνωρίζει τους πελάτες που έχουν ξαναεξυπηρετηθεί είτε σε κάποιο υποκατάστημα, είτε μέσω τηλεφώνου στα call centers, είτε μέσω του ηλεκτρονικού κόμβου της Lunn Poly δίνοντας την δυνατότητα στον υπάλληλο να γνωρίζει αμέσως ότι το άτομο που εξυπηρετεί είναι ήδη πελάτης και να τον αντιμετωπίζει ανάλογα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024