Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤα πρώτα γενέθλια του “World of TUI”

Τα πρώτα γενέθλια του “World of TUI”

Επιτυχημένο θεωρούν το λογότυπο “World of TUI“, που αυτές τις μέρες κλείνει ένα χρόνο από την ημέρα της κυκλοφορίας του τα στελέχη του μάρκετινγκ της εταιρίας TUI AG. Το νέο […]

Επιτυχημένο θεωρούν το λογότυπο “World of TUI<.>“, που αυτές τις μέρες κλείνει ένα χρόνο από την ημέρα της κυκλοφορίας του τα<...> στελέχη του μάρκετινγκ της εταιρίας TUI AG.

Το νέο λογότυπο, που συμβολίζει ένα χαμόγελο, εμφανίζεται σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρίας σε όλη την Ευρώπη, όπως και στις μπροσούρες των περισσοτέρων από τους 81 tour operators που ανήκουν στην εταιρία, στο ένα τρίτο των αεροπλάνων των εταιριών Hapag-Lloyd και Britannia, και στα 300 πούλμαν που χρησιμεύουν για τις μεταφορές των τουριστών. Και όλα αυτά μόλις σε ένα χρόνο, τονίζει ανακοίνωση της εταιρίας. Ακόμα, στους κύριους τουριστικούς προορισμούς, όπως η Ισπανία, η Ελλάδα, και η Τουρκία, οι τουρίστες καλωσορίζονται στα αεροδρόμια από το νέο ‘χαμόγελο’ της TUI.

Ο κ. Michael Lambertz, διευθυντής μάρκετινγκ της TUI AG αναφέρει ‘ότι στόχος ήταν μέχρι το τέλος του 2002, να επικοινωνούμε με το 70% των πελατών μας με το σήμα του χαμόγελου, γεγονός που το καταφέραμε. Επίσης, σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να έχουμε πολύ υψηλό ποσοστό αναγνωρισιμότητας του νέου λογοτύπου. Το 43% των ανθρώπων που ζουν στην Γερμανία το αναγνωρίζουν και το συνδέουν με διακοπές’.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024