Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour Operators"Business as usual" στην Ελλάδα, λένε οι βρετανικοί TOs
Ανακοίνωση των Thomson και First Choice (μέλη ΤUI UK)

"Business as usual" στην Ελλάδα, λένε οι βρετανικοί TOs

Καθησυχαστικοί, τόσο προς τους πελάτες τους όσο και προς τους Έλληνες συνεργάτες τους, εμφανίζονται σε ανακοίνωσή τους οι βρετανικοι TOs Thomson και First Choice (μέλη της ΤUI UK), σχετικά με την κατάσταση στη Ελλάδα και τις διακοπές της θερινής περιόδου του 2012.

Σε συνέχεια χθεσινών δημοσιευμάτων στα διεθνή ΜΜΕ σχετικά με σχέδια εκτάκτου ανάγκης των μεγάλων TOs και μετά από παρέμβαση του ΣΕΤΕ, η Thomson και First Choice (μέλη ΤUI UK) εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η Ελλάδα είναι ανέκαθεν ένας δημοφιλής προορισμός για τους πελάτες μας και αναμένουμε ότι θα παραμείνει έτσι. Η Thomson και First Choice έχουμε πολύ στενές σχέσεις συνεργασίας με τους ξενοδόχους και τους προμηθευτές μας στην Ελλάδα, και έτσι είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε ενδεχόμενο ή αλλαγή στην παρούσα κατάσταση.

Η Thomson και η First Choice παρακολουθούν από κοντά τις συμβουλές του Υπουργείου Εξωτερικών του Ην. Βασιλείου και όσο οι οδηγίες τους για τα ελληνικά νησιά παραμένουν σε φυσιολογικά επίπεδα, δεν παρέχουμε συγκεκριμένες προειδοποιήσεις ή συμβουλές τους πελάτες μας που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και σύμφωνα με τις συνήθεις συνθήκες κράτησης των εταιρειών. Ωστόσο, παρακολουθούμε την κατάσταση στην Ελλάδα και θα ενημερώνουμε τους πελάτες μας ανάλογα.

Αν και τα ΜΜΕ είχαν σε μεγάλο βαθμό στραμμένη την προσοχή τους στην Ελλάδα αυτήν την εβδομάδα, οι κλήσεις από πελάτες μας, οι οποίο ζητούσαν πληροφορίες για τις διακοπές τους εκεί, ήταν ελάχιστες και οι πωλήσεις δεν έχουν επηρεαστεί.

Παραμένουμε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα ζήσουν μαζί μας φανταστικές διακοπές στην Ελλάδα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024