Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsMidEast και Turkish Airlines φέρνουν στην Ελλάδα σημαντικούς τουριστικούς πράκτορες από Ρωσία, Ασία και Μέση Ανατολή
Τουριστικά γραφεία

MidEast και Turkish Airlines φέρνουν στην Ελλάδα σημαντικούς τουριστικούς πράκτορες από Ρωσία, Ασία και Μέση Ανατολή

Η MidEast διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας σε Αθήνα και Μύκονο, για περισσότερους από 90 εξέχοντες συμμετέχοντες. Οι επισκέπτες ήταν από καταξιωμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ρωσίας και οχτώ επιπλέον χωρών της Ασίας και της Μέσης Ανατολής.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων λειτουργίας, η MidEast διοργάνωσε ένα ακόμα ταξίδι γνωριμίας με την Ελλάδα για στελέχη καταξιωμένων ταξιδιωτικών πρακτορείων από τη Ρωσία και οκτώ επιπλέον χώρες της Ασίας και Μέσης Ανατολής. Επιθυμία της εταιρείας ήταν να ενισχύσει την προβολή της χώρας στα κράτη αυτά αλλά και να γιορτάσει τα 30 Χρόνια λειτουργίας της.

Οι καλεσμένοι της εταιρείας επισκέφτηκαν την πρωτεύουσα, Αθήνα, καθώς και το φημισμένο “νησί των Ανέμων”, τη Μύκονο. Καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επισκέπτες διέμειναν  σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, ξεναγήθηκαν στα σημαντικότερα αξιοθέατα και εν γένει διαπίστωσαν για ακόμη μία φορά την πληθώρα επιλογών που προσφέρει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός.

Κάθε βραδιά η MidEast διοργάνωνε από μια θεματική εκδήλωση με αποκορύφωμα την Δευτέρα 13 Μαΐου, όπου η εταιρεία παρέθεσε Gala Dinner. Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Grand Resort Lagonissi και περιλάμβανε βράβευση των χορηγών, ζωντανή μουσική και γεύσεις υψηλής γαστρονομίας. Στη γιορτή παρευρέθηκαν επίσης σημαντικοί παράγοντες του τουρισμού της Ελλάδας.

Η ιδιοκτήτρια της MidEast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε: “Στη MidEast πιστεύουμε ακράδαντα ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα και προάγουν την ελληνική φιλοξενία στο εξωτερικό. Φέτος συμπληρώνοντας 30 χρόνια λειτουργίας και με την βοήθεια των χορηγών μας, είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενήσουμε στον τόπο μας, όλους αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους του τουρισμού και να κάνουμε μία ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια να ενισχύσουμε τον εισερχόμενο τουρισμό στη χώρα μας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και την Turkish Airlines, η οποία ήταν ο επίσημος χορηγός αεροπορικών εισιτηρίων, και η οποία αποτέλεσε βασικό παράγοντα στην πραγματοποίηση αυτού του έργου”.

Το group ταξίδεψε στην Αθήνα με την Turkish Airlines, μέσω Κωνσταντινούπολης. Η διευθύντρια της Turkish Airlines στην Αθήνα, κα Gulay Ozturk, δήλωσε σχετικά: “Ως διευθύντρια της Turkish Airlines στην Αθήνα είμαι πολύ περήφανη που συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε και να προωθούμε τον εισερχόμενο τουρισμό στην ελλάδα, οργανώνοντας FAM trips σε συνεργασία με όλους τους φορείς του τουρισμού, όπως ο ΕΟΤ, ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων και o Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων”, δήμους και περιφερειάρχες με σκοπό να φέρουμε περισσότερους τουρίστες στην Ελλάδα με την Turkish Airlines”.


Ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός, με τη γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Αθήνα, κα Gulay Ozturk.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024