Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέα εταιρία στο χώρο του εισερχόμενου τουρισμού από Γερμανία

Νέα εταιρία στο χώρο του εισερχόμενου τουρισμού από Γερμανία

Μία νέα εταιρία δημιουργήθηκε πρόσφατα στο χώρο του εισερχόμενου τουρισμού από τη Γερμανία με στόχο την ανάπτυξη τουριστικών προγραμμάτων και σε άλλους τομείς. Η εταιρία Aspect and Vision πραγματοποίησε με […]

Μία νέα εταιρία δημιουργήθηκε πρόσφατα στο χώρο του εισερχόμενου τουρισμού από τη Γερμανία με στόχο την ανάπτυξη<...> τουριστικών προγραμμάτων και σε άλλους τομείς.

Η εταιρία Aspect and Vision<.> πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία τα εγκαίνια της λειτουργίας της στις 11 Δεκεμβρίου παρουσία προσωπικοτήτων από την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τον αθλητισμό και τον τουρισμό.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές της κ. Πολύβιο Κασκαντάμη, πρόεδρο, κ. Γιώργο Τόλια, αντιπρόεδρο και κα Λίνα Μπουτσίνη, γενική διευθύντρια, ο πελάτης είναι η εταιρία και στόχος της είναι να καλύψει τις ανάγκες αυτών που οραματίζονται διαφορετικής ποιότητας διακοπές, που οραματίζονται ξεχωριστές αποδράσεις, που θέλουν να οργανώσουν με άποψη τα ταξίδια τους.

Σύντομα, η Aspect and Vision πρόκειται να επεκταθεί και στη Γερμανία ανοίγοντας την Aspect and Vision της Νυρεμβέργης. Ο χώρος έχει ήδη βρεθεί και σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται ο εξοπλισμός του. Το ανθρώπινο δυναμικό, εκπαιδεύτηκε στην Αθήνα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Η Aspect and Vision S.A., συμμετείχε ως εκθέτης στη διεθνή έκθεση τουρισμού Ι.Τ.Β. του Βερολίνου, όπου "Οι επαφές που έγιναν με ταξιδιωτικά πρακτορεία του εξωτερικού κατά τη διάρκεια της έκθεσης ήταν πολύ σημαντικές". Όπως μας είπε η κα Λίνα Μπουτσίνη, η οποία συμπλήρωσε ότι "Στόχος της εταιρίας, είναι το incoming από τη Γερμανία και άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται, το domestic (λιανική και χονδρική πώληση) και ένα πολύ ποιοτικό outgoing, για τους individuals πελάτες της.
Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στα Συνέδρια και τα Incentives, όπου έχουμε εμπειρία, τα δε στελέχη της εταιρίας, έχουν δώσει στο παρελθόν, δείγματα πολύ καλής δουλειάς, στον τομέα αυτό".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024