Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν Amadeus και DOTW

Νέα στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν Amadeus και DOTW

Ενισχύοντας την ποιότητα εξυπηρέτησης της διεθνούς κοινότητας ταξιδιωτικών γραφείων, της βιομηχανίας τουρισμού, αλλά και των ταξιδιωτών, η εταιρία τεχνολογικών λύσεων Amadeus και η εταιρία χονδρικής πώλησης ταξιδιωτικών υπηρεσιώνDestinations of the […]

Ενισχύοντας την ποιότητα εξυπηρέτησης της διεθνούς κοινότητας ταξιδιωτικών γραφείων, της βιομηχανίας τουρισμού, αλλά και των ταξιδιωτών, η εταιρία τεχνολογικών λύσεων Amadeus και η εταιρία χονδρικής πώλησης ταξιδιωτικών υπηρεσιών<...>Destinations of the World (DOTW) ανακοίνωσαν μια νέα στρατηγική συνεργασία, παρέχοντας τη δυνατότητα στους οργανισμούς να μοιράζονται το περιεχόμενο τους.

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στους πράκτορες που χρησιμοποιούν τα συστήματα διανομής της Amadeus να έχουν πρόσβαση στις τιμές και στο inventory του Destinations of the World για ξενοδοχεία και διαμερίσματα σε Μέση Ανατολή, Ινδία, Νοτιανατολική Ασία και Αυστραλία. Το Destinations of the World θα μπορεί να συνδέεται με το κεντρικό σύστημα κρατήσεων των ξενοδοχείων μέσω των συστημάτων της Amadeus και κατά συνέπεια θα μπορεί να έχει συνεχή πρόσβαση σε ανανεωμένες τιμές και στο inventory.

Επιπλέον, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του Destinations of the World θα έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, που είναι διαθέσιμα μέσω της Amadeus. Αυτά τα ξενοδοχεία θα είναι επίσης διαθέσιμα μέσω του προηγμένου online συστήματος κράτησης “DOTWconnect” του Destinations of the World, κάτι που θα αυξήσει το portfolio των ξενοδοχείων του DOTW διεθνώς και θα παρέχει στους πελάτες μεγαλύτερη ποικιλία διαθέσιμων προϊόντων. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που χρησιμοποιούν το DOTWconnect θα έχουν πρόσβαση, όχι μόνο στο inventory και στις τιμές, άλλα και στις διαδικασίες Commission clearing και προ-πληρωμής.

Η δέσμευση των δύο εταιριών προσφέρει μια πληθώρα από οφέλη τόσο στην ταξιδιωτική αγορά, όσο και στους προμηθευτές παγκοσμίως. Ειδικότερα, τα οφέλη για την ταξιδιωτική αγορά είναι:


  • Εγγυημένη πληρωμή προμηθειών ξενοδοχείων, από το Destinations of the World, σε τοπικό νόμισμα, εντός 15 ημερών και κατευθείαν στον λογαριασμό του ταξιδιωτικού πράκτορα.

  • Πολλαπλές επιλογές πληρωμής.

  • Συγκεκριμένη τιμολόγηση με βάση την εκάστοτε αγορά.

  • Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων.

  • Υποστήριξη πωλήσεων και λειτουργιών σε τοπικό επίπεδο.

  • Πρόσβαση στις τιμές των ξενοδοχείων.

  • online σύστημα κρατήσεων φιλικό προς τον χρήστη, με πλούσιο multimedia περιεχόμενο.

  • Αξιόπιστη διαδικασία κράτησης εισιτηρίων.

  • Απρόσκοπτη επικοινωνία.


Τα οφέλη για τους προμηθευτές συνοψίζονται ακολούθως:

  • Εκτεταμένη διανομή σε παγκόσμιο επίπεδο για την ταξιδιωτική αγορά.

  • Απρόσκοπτες κρατήσεις ανάμεσα στους προμηθευτές και τα ταξιδιωτικά γραφεία.

  • Δυναμική τιμολόγηση για την ταξιδιωτική αγορά.

  • Ενοποιημένες τιμές.

  • Εγγυημένες πληρωμές από μια αξιόπιστη και υπεύθυνη πηγή.


Ο κ. Keith Fernandez, Group Managing Director του Ομίλου Destinations of the World ανέφερε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ανακοινώνουμε αυτή τη συνεργασία με αμοιβαία οφέλη και ευκαιρίες και για τις δύο εταιρίες. Το Destinations of the World θα ανοίξει πόρτες για την Amadeus σε αγορές όπου έχουμε ισχυρή παρουσία και αντίστοιχα η Amadeus θα μας δώσει την ευκαιρία να διανέμουμε τα προϊόντα μας μέσω του GDS σε περιοχές, όπου η Amadeus έχει μεγαλύτερη διείσδυση”.

“Η Amadeus δεσμεύεται να παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες στους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τα ξενοδοχεία και τους διεθνείς ταξιδιώτες. Ο εμπλουτισμός των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων συνεχίζει να είναι μια από τις κυριότερες προτεραιότητές μας και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την συνεργασία καθώς ενδυναμώνει σημαντικά την ικανότητά μας να προσδώσουμε μεγαλύτερη αξία στην διεθνή κοινότητα φιλοξενίας”, δήλωσε η κα. Julia Sattel, Αντιπρόεδρος για τις αγορές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Λατινικής Αμερικής της Amadeus.

“Η συνεργασία με το Destinations of the World μας βοηθάει να αναπτύσσουμε περισσότερο το περιεχόμενό μας, επιτρέποντας στους ξενοδόχους να ενισχύσουν την εμβέλεια τους διεθνώς και να επιτύχουν αύξηση του αριθμού κρατήσεων”, συμπλήρωσε ο κ. Antoine Medawar, Διευθύνων Σύμβουλος του Amadeus Hospitality Business Group.

Η διασύνδεση μεταξύ του DOTWconnect και της Amadeus θα ολοκληρωθεί σε διάφορα στάδια, ξεκινώντας με αυτό των ξενοδοχείων, ενώ θα ακολουθήσουν η ενοικίαση αυτοκινήτων, τα αεροπορικά πακέτα και τα All Inclusive πακέτα. Το εγχείρημα θα ξεκινήσει στα μέσα αυτού του χρόνου, ενώ η πρώτη φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2007.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024