Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέο προϊόν: Κρουαζιέρες από το Hydra Travel

Νέο προϊόν: Κρουαζιέρες από το Hydra Travel

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Hydra Travel ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία ενός πλήρους τμήματος κρουαζιέρας εξασφαλίζοντας την συνεργασία 22 εταιριών κρουαζιέρας. Οι εταιρίες αυτές καλύπτουν όλο το φάσμα του χώρου προσφέροντας κρουαζιέρες […]

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Hydra Travel<.> ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία ενός πλήρους τμήματος<...> κρουαζιέρας εξασφαλίζοντας την συνεργασία 22 εταιριών κρουαζιέρας. Οι εταιρίες αυτές καλύπτουν όλο το φάσμα του χώρου προσφέροντας κρουαζιέρες σε θάλασσα, ποτάμια όπως επίσης και με ιστιοφόρα πλοία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι επιλογές για μεμονωμένους και για ταξίδια incentive είναι αμέτρητες: Καραϊβική, Σκανδιναβικές πρωτεύουσες και φιόρδ, Αμαζόνιος, Μεξικό, Νείλος, Βόλγας, Ευρώπη, Ocean crossings και πολλοί άλλοι.

Στις συνεργαζόμενες εταιρίες περιλαμβάνονται η Carnival Cruise Line, η Holland American Line, η Festival Cruises, η Radisson Seven Seas, η Renaissance Cruises, η Royal Olympic Cruises, η Star Clippers με τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα του κόσμου και πολλές άλλες.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Hydra Travel κ. Ευάγγελος Σταυρόπουλος "Οι κρουαζιέρες αποτελούν έναν από τους πιο ευχάριστους και διασκεδαστικούς τρόπους ταξιδιού καθώς συνδυάζουν πολλούς προορισμούς, χαλάρωση και παροχές που τις μετατρέπουν σε μία πραγματικά οικονομική λύση. Ακόμα περισσότερα είναι τα πλεονεκτήματα για τις εταιρίες που διοργανώνουν ταξίδια incentives αφού η συγκέντρωση όλων των συμμετεχόντων σε ένα πλοίο καθώς και οι πλήρως εξοπλισμένοι συνεδριακοί χώροι επιτρέπουν την άριστη οργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024