Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαρουσίαση της Princess Cruises και της Cunard σε Ελληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες
Παρουσίαση και του νέου πλοίου Royal Princess, χωρητικότητας 3.600 επιβατών

Παρουσίαση της Princess Cruises και της Cunard σε Ελληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion και η Cruisexperts Hellas ανέλαβαν πρόσφατα την αντιπροσώπευση των εταιρειών κρουαζιερών Princess Cruises και Cunard στην Ελλάδα. Σε μια κοινή προσπάθεια προώθησης των δύο εταιρειών κρουαζιερών […]

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion και η Cruisexperts Hellas ανέλαβαν πρόσφατα την αντιπροσώπευση των εταιρειών κρουαζιερών Princess Cruises<...> και Cunard στην Ελλάδα. Σε μια κοινή προσπάθεια προώθησης των δύο εταιρειών κρουαζιερών και την αύξηση των πωλήσεων τους σε ταξιδιώτες στην Ελλάδα, η Natalie Papoutsoglou – International Sales & Marketing Manager Europe, παρουσίασε τα προτερήματά τους, τις παρεχόμενες τους υπηρεσίες, τα μοναδικά τους δρομολόγια, τον στόλο των πλοίων και των εγκαταστάσεών τους σε Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Επιπροσθέτως, παρουσιάστηκε και το νέο πλοίο 141.000 τόνων, με χωρητικότητα 3.600 επιβατών, το οποίο έχει ονομαστεί “Royal Princess” και θα ξεκινήσει τα ταξίδια του την άνοιξη του 2013. Το σχέδιο του είναι μια εξέλιξη της κλασικής γραμμής των πλοίων ενώ παράλληλα θα έχει κάποια νέα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερους χώρους.

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1973 και σήμερα διατηρεί γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στόλο 41 υπερπολυτελών λεωφορείων Setra και Neoplan διαφόρων χωρητικοτήτων με μέσο όρο ηλικίας 2 ετών καθώς επίσης και δύο ιδιόκτητα yachts, M/Y Proton & M/Y Ekali. Επίσης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος ή επιλεγμένος συνεργάτης των εταιρειών Carnival Cruises, Malaysia Airlines, Airzena – Georgian Airlines, Kuwait Airways and TAM Airlines στην Ελλάδα.

Η Cruisexperts Hellas ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη Ελλάδα, βασισμένη στην μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της. Σήμερα η Cruisexperts Hellas συνεργάζεται με την Louis Hellenic Cruises και είναι επιλεγμένος συνεργάτης στην Ελλάδα για τις εταιρείες Costa cruises, Holland America Lines, Norwegian Cruise Line, Compagnie Du Ponant, Cruise & Maritime Voyages και Luftner River Cruises/Amadeus Class πλοία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024