Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΣε νέο περιβάλλον συνεχίζει την πορεία του το Travel Know-How

Σε νέο περιβάλλον συνεχίζει την πορεία του το Travel Know-How

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία δύο ετών, το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Know-How μεταφέρθηκε πρόσφατα από την κεντρική πλατεία των `Aνω Λιοσίων σε πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λ. Φυλής 146. Τα […]

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία δύο ετών, το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Know-How μεταφέρθηκε πρόσφατα από την κεντρική πλατεία των `Aνω Λιοσίων σε πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λ. Φυλής 146. Τα άτομα που αποτελούν<...>το δυναμικό των νέων μοντέρνων και κεντρικών γραφείων είναι πρόθυμα να εξυπηρετήσουν τους ταξιδιώτες των `Aνω Λιοσίων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από ταξιδιωτικές υπηρεσίες και συμβουλές.

Το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Know-How ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων KRGC, που δραστηριοποιείται δυναμικά τα τελευταία χρόνια στον κλάδο του τουρισμού, και έχει γραφεία εκτός από τα `Ανω Λιόσια και στην Ελευσίνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024