Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΤο Latin Sun Travel μέλος του διεθνούς τουριστικού ομίλου

Το Latin Sun Travel μέλος του διεθνούς τουριστικού ομίλου

Ένας μεγάλος διεθνής τουριστικός όμιλος, το “Eureka Group” δημιουργήθηκε πριν λίγες ημέρες με την σύμπραξη και του ελληνικού τουριστικού πρακτορείου “Latin Sun Travel”. Το “Eureka Group” αποτελείται από τουριστικά πρακτορεία […]

Ένας μεγάλος διεθνής τουριστικός όμιλος, το "Eureka Group<.>" δημιουργήθηκε πριν λίγες ημέρες με την σύμπραξη<...> και του ελληνικού τουριστικού πρακτορείου "Latin Sun Travel".

Το "Eureka Group" αποτελείται από τουριστικά πρακτορεία πέντε χωρών και έχει στόχο την προώθηση της τουριστικής αγοράς της Ανατολικής Μεσογείου (Ελλάδα, Τουρκία, Ισραήλ, Ιορδανία και Αίγυπτο) στις Υπερπόντιες Αγορές.

Στο "Eureka Group" συμμετέχουν εκτός από το "Latin Sun Travel" (Ελλάδα) και το "Pera Travel" (Τουρκία), το "Creative Travel" (Αίγυπτος), το "Bawab Travel" (Ιορδανία), το "Polaris Aviation & Travel" (Ισραήλ).

Και τα πέντε τουριστικά πρακτορεία θα έχουν κοινή παρουσία, προγραμματίζοντας κοινές προωθητικές ενέργειες και χαράζοντας ενιαία εμπορική και τουριστική πολιτική. Σκοπός τους είναι να δίνουν συνολικές λύσεις στις διακοπές στην Ανατολική Μεσόγειο με στόχο την κατάκτηση ενός μεγάλου μεριδίου στην αγορά των ΗΠΑ.

Το "Latin Sun Travel", ένα από τα πιο μεγάλα γραφεία εισερχόμενου τουρισμού που διευθύνει ο κ. Σταύρος Μπουζάνης, ανήκει στον όμιλο "Monogram" που αποτελείται από το "Monogram Exclusive Travel" για ταξίδια σε Κούβα και Καραϊβική και από το "Olympia Expertours" που ειδικεύεται στους προορισμούς Ασία, Άπω Ανατολή και Ωκεανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024