Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤο βρετανικό τουριστικό γραφείο Britain Travel διέκοψε τη λειτουργία του
Τουριστικά γραφεία

Το βρετανικό τουριστικό γραφείο Britain Travel διέκοψε τη λειτουργία του

Το βρετανικό τουριστικό γραφείο με έδρα το Middlesex, Britain Travel, διέκοψε τις δραστηριότητές του την περασμένη εβδομάδα.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας (CAA) έχει ξεκινήσει έρευνα για τους λόγους που οδήγησαν το τουριστικό γραφείο με έδρα το Middlesex, Britain Travel, να παύσει τις δραστηριότητές του την περασμένη εβδομάδα.

Η CAA δήλωσε ότι το τουριστικό γραφείο συνεργαζόταν με ανώνυμη αεροπορική εταιρεία, η οποία αρνείται να δεχθεί πλέον τα εισιτήρια που εκδίδονται από την Britain Travel.

Η εταιρεία κατείχε ATOL (Air Travel Organisers’ Licensing) από τις 7 Ιουνίου και πούλησε τόσο τις πτήσεις με ATOL όσο και εκείνες άνευ ATOL μέσω των μελών της ΙΑΤΑ.

Η CAA δήλωσε: “Μολονότι οι αεροπορικές εταιρείες συνήθως εκτελούν τις πτήσεις για τοποίες έχουν εκδοθεί εισιτήρια, η ΥΠΑ της Βρετανίας κατανοεί ότι κάποιες αεροπορικές δε δέχονται τα εισιτήρια που εκδίδονται από τη Britain Travel Ltd”.

Η Υπηρεσία αναφέρει ακόμη ότι δεν είναι σε θέση να λάβει πληροφορίες για κρατήσεις από την Britain Travel ή τον εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να καθορίσει ποιοι καταναλωτές προστατεύονται από την ATOL.

Στους πελάτες που βρίσκονται ήδη στο εξωτερικό έχουν δοθεί οδηγίες να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές τους εταιρείες, για να διαπιστώσουν εάν ισχύουν τα εισιτήρια της επιστροφής τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024