Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΧριστουγεννιάτικο Τουρνουά Beach Volley στην Αίγινα
Αθλητικός τουρισμός

Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Beach Volley στην Αίγινα

Το Aegina Xmas Beach Volley Cup πραγματοποιείται στην 'καρδιά' του χειμώνα, στην Αίγινα, με στόχο να τονώσει την τουριστική κίνηση του νησιού όλο το χρόνο.

Προχωρούν οι προετοιμασίες για το Aegina Xmas Cup Beach Volley, το μεγάλο τουρνουά beach volley που διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και το σωματείο του νησιού Α.Ο. Σαρωνικός, που έχει σκοπό την περαιτέρω διάδοση του βόλεϊ στο νησί και την τόνωση της τουριστικής κίνησης.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο Αίγινας. Οι νικητές θα λάβουν πλούσια δώρα και χρηματικά έπαθλα. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές λάτρεις του αθλήματος αναμένεται να λάβουν μέρος και όλοι μαζί να γιορτάσουμε, αγωνιζόμενοι στο αγαπημένο μας άθλημα, αποδεικνύοντας ότι το beach volley είναι για όλο τον χρόνο και όχι μόνο για το καλοκαίρι. Το όλο εγχείρημα που είχε αντικειμενικές δυσκολίες δείχνει ότι θα στεφθεί από επιτυχία αφού οι συμμετοχές είναι αρκετές και κάθε μέρα που περνάει αυξάνονται. Μάλιστα, ύστερα από απαίτηση διαγωνιζόμενων θα πραγματοποιηθεί και τουρνουά μεικτού. Κατά τη διάρκεια των αγώνων ο σύλλογος “Αίγινα Εθελοντής” θα πραγματοποιήσει bazar και τα χρήματα που θα συγκεντρώσει θα διατεθούν για την ανακούφιση άπορων οικογενειών της Αίγινας.

Ο Α.Ο. Σαρωνικός ευχαριστεί τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη για την άμεση ανταπόκρισή του, αλλά και την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας που “αγκάλιασε” την προσπάθεια – συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη και τον γραμματέα κ. Νίκο Δρίτσα.

Το Aegina Xmas Cup Beach Volley στηρίζει το lipton ice tea, που έχει συνδέσει το όνομά του με το άθλημα του beach volley, ενώ συμπαραστάτης στην όλη προσπάθεια είναι και η Eπιτροπή Tουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αίγινας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024