Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνέσεις ξενοδοχείου που οι ταξιδιώτες μπορούν ή δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτές
Τάσεις

Ανέσεις ξενοδοχείου που οι ταξιδιώτες μπορούν ή δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτές

Η αποδοχή των πιστωτικών καρτών (59%) και η πρόσληψη προσωπικού που να μιλά τη γλώσσα τους (34%) είναι τα κορυφαία αιτήματα των Αμερικανών ταξιδιωτών προς τα ξενοδοχεία τους, σε σύγκριση με 12% που επιθυμούν από τα ξενοδοχεία 'να περιλαμβάνεται παραδοσιακό φαγητό από τη χώρα τους στο μενού'.

Το TripAdvisor ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του TripBarometer Truth in Travel Survey, όπου αποκαλύπτονται οι ανέσεις και οι υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου που οι Αμερικανοί ταξιδιώτες βρίσκουν περισσότερο και λιγότερο σημαντικές.

Σημαντικότερες Ανέσεις για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες
1. Δωρεάν Wi-Fi στο δωμάτιο (89%)
2. Δωρεάν στάθμευση (89%)
3. Δωρεάν πρωινό (84%)
4. Δωρεάν Αντικείμενα Προσωπικής Φροντίδας (72%)
5. Δωρεάν Wi-Fi στο Lobby (71%)

Λιγότερο Σημαντικές Ανέσεις για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες
1. Mini Bar (21%)
2. Spa/Φροντίδα Ομορφιάς (23%)
3. Επιχειρηματικό κέντρο (34%)
4. Υπηρεσία πλυντηρίου (39%)
5. Δωρεάν Wi-Fi στην Πισίνα (42%)

Οι κορυφαίες απαιτήσεις στη λίστα των επιθυμιών των ταξιδιωτών η “Αποδοχή των πιστωτικών καρτών μου” και “Ομιλείτε τη γλώσσα μου”.

Η αποδοχή των πιστωτικών καρτών (59%) και η πρόσληψη προσωπικού που να μιλά τη γλώσσα τους (34%) είναι τα κορυφαία αιτήματα των Αμερικανών ταξιδιωτών προς τα ξενοδοχεία τους, σε σύγκριση με 12% που επιθυμούν από τα ξενοδοχεία “να περιλαμβάνεται παραδοσιακό φαγητό από τη χώρα τους στο μενού”.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν κάποια καλά σημάδια ότι τα ξενοδοχεία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τουριστών. Ως αποτέλεσμα της αύξησης του αριθμού των επισκεπτών από διάφορους προορισμούς ανά τον κόσμο, οι ξενοδόχοι έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή μια σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση των αναγκών των διεθνών επισκεπτών. Το 52% των ξενοδοχείων διεθνώς, έχουν καταβάλει προσπάθειες για να δέχονται πιστωτικές κάρτες των επισκεπτών, σε σύγκριση με 44% των αμερικανικών ξενοδοχείων.

“Το TripBarometer Truth in Travel Survey αποκαλύπτει μερικά ενδιαφέροντα ευρήματα για τις ανέσεις των ξενοδοχείων που οι κορυφαίες λίστες των τουριστών θεωρούν απαραίτητες. Για παράδειγμα, το δωρεάν Wi-Fi στο δωμάτιο παραμένει ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιλογή ενός ξενοδοχείου, ενώ το ενδιαφέρον για το μίνι μπαρ είναι ελάχιστο”, δήλωσε ο Brooke Ferencsik, διευθυντής Επικοινωνίας του TripAdvisor. “Είναι επίσης ωραίο να βλέπεις τα ξενοδοχεία στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να αποδέχονται τις διαφορικές προτιμήσεις σε πιστωτικές κάρτες των ταξιδιωτών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024