Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΦιλοξενία Αυστριακών δημοσιογράφων στο ξενοδοχείο Χανδρή Χίου
Ξενοδοχεία

Φιλοξενία Αυστριακών δημοσιογράφων στο ξενοδοχείο Χανδρή Χίου

Φιλεξενούμενοι του ξενοδοχείου Chios Chandris Hotels του Ομίλου Χανδρή ήταν 12 Αυστριακοί δημοσιογράφοι συντάκτες εφημερίδων και τουριστικών εντύπων, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων της τουριστικής προβολής της Χίου που υλοποιεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Βιέννης.

Στο ξενοδοχείο Chios Chandris Hotels του Ομίλου Χανδρή φιλοξενήθηκαν κατά την επίσκεψή τους στη Χίο 12 Αυστριακοί δημοσιογράφοι συντάκτες εφημερίδων και τουριστικών εντύπων.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης εβδομαδιαίας πτήσης charter της Austrian Airlines απευθείας από τη Βιέννη στη Χίο κάθε Τετάρτη από το τέλος Μαίου.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων της τουριστικής προβολής της Χίου που υλοποιεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Βιέννης, με σκοπό την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Αυστρία προς την Χίο.

Κατά την άφιξη των δημοσιογράφων η διεύθυνση του ξενοδοχείου Chios Chandris Hotels παρέθεσε κοκτέηλ καλωσορίσματος, στο  οποίο παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Κ. Γανιάρης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Χίου κ. Κ. Μούνδρος, η περιφερειακή σύμβουλος κα Λ. Λύκου, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Θεμάτων Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κα Λυπαρή, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Θεμάτων Τουρισμού του Δήμου Χίου κα Ρ. Δαμίγου και εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου και τουριστικών φορέων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Χίο οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν παραδοσιακές και παραθεριστικές περιοχές του νησιού, ξεναγήθηκαν σε αξιοθέατα και μυήθηκαν στα μυστικά της μαστίχας. Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για τη φιλοξενία που τους προσφέρθηκε και αναφερόμενοι στα πλεονεκτήματα του νησιού τόνισαν ότι η Χίος αποτελεί αναμφισβήτητα έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό προορισμό για τους υψηλού εισοδηματκού επιπέδου Αυστριακούς τουρίστες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024