Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Ρόδος κέρδισε τις εντυπώσεις στην Αυστρία
Προώθηση προορισμού

Η Ρόδος κέρδισε τις εντυπώσεις στην Αυστρία

Εκπρόσωποι από 160 τουριστικά γραφεία, στελέχη του Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους Αυστριακούς επαγγελματίες διεξοδικά για όλες τις πλευρές του προορισμού στη Ρόδο, κατά το workshop που έγινε στη Βιέννη μέσω του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, σε συνεργασία με τον Thomas Cook – Neckermann και το Γραφείο του ΕΟΤ Βιέννης.

Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία σημείωσε το workshop της Ρόδου που διεξήχθη στη Βιέννη στις 17 Απριλίου μέσω του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ), σε συνεργασία με τον Thomas Cook – Neckermann και το Γραφείο του ΕΟΤ Βιέννης.

Στην εκδήλωση, όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από 160 τουριστικά γραφεία, στελέχη του Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επαγγελματίες διεξοδικά για όλες τις πλευρές του προορισμού (ιστορία, πολιτισμός, γαστρονομία  αγορές, ειδικές μορφές τουρισμού, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κρουαζιέρα, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κ.λπ.) μέσω έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού, αλλά και προβολή βίντεο.

Από την πλευρά του Thomas Cook – Neckermann ο επικεφαλής CEO, κ. Ιωάννης Αφουκατούδης, παρουσίασε την μπροσούρα του για τη Ρόδο και όλες τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με αυτόν, προτρέποντας τους πωλητές να έχουν την Ελλάδα και τη Ρόδο στις πρώτες προτιμήσεις τους σε μια χρονιά που ο προορισμός δείχνει στις προ κρατήσεις ότι έχει τη δυνατότητα να σημειώσει αυξήσεις έως και 30%. Επίσης ευχαρίστησε τη Ρόδο και τον Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ για τη συνεχή παρουσία τους στην αγορά και τη σημαντική βοήθεια που παρέχουν στους συνεργάτες τους.

Από την πλευρά του ο προϊστάμενος του ΕΟΤ Αυστρίας, κ. Παναγιώτης Σκορδάς, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους στις κρατήσεις για την Ελλάδα και τους διαβεβαίωσε ότι οι ομορφιές που διαθέτει το νησί και ο επαγγελματισμός που διέπει τη Ρόδο, καθώς και η σχέση ποιότητας και τιμής θα ικανοποιήσει τους πελάτες τους.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν από ελληνικής πλευράς ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία, κ. Θεμιστοκλής Δημίδης, ο πρόξενος, κ. Δημήτρης Δασκαλάκης, η ακόλουθος του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας, κα Χριστίνα Χρυσανθακοπούλου, καθώς και ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, κ. Δημήτρης Δημητρακούδης. Η εκδήλωση έκλεισε με κληρώσεις στους τυχερούς της βραδιάς (retailers) με πακέτα φιλοξενίας στη Ρόδο, όπου τα εισιτήρια προσέφερε η αεροπορική εταιρεία Flyniki και την παραμονή η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024