Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΑποχωρεί ο Χ. Λοϊζίδης μετά την 20ετη θητεία στα «ηνία» του ΠΑΣΥΞΕ
Φορείς

Αποχωρεί ο Χ. Λοϊζίδης μετά την 20ετη θητεία στα «ηνία» του ΠΑΣΥΞΕ

Στο τέλος του Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

Οι προκλήσεις ενώπιον των οποίων βρίσκεται η τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία του τόπου, θα τεθούν επί τάπητος στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, ώρα 12.15 στο Ξενοδοχείο HILTON NICOSIA.

Το Πρόγραμμα του τελετουργικού μέρους έχει ως ακολούθως:

Χαιρετισμοί προς τη Συνέλευση:

  • από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ν. Χριστοδουλίδη
  • από τον υφυπουργό Τουρισμού, κ. Κ. Κουμή

Ομιλία του προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδη, ο οποίος αποχωρεί μετά από μακρά θητεία 20 ετών ως πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ.

Τη Συνέλευση αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους, όπως κάθε χρόνο, εκλεκτοί προσκεκλημένοι από την Εκτελεστική και Νομοθετική Εξουσία, μέλη του Διπλωματικού Σώματος, Πρέσβεις ξένων χωρών, παράγοντες από όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου, καθώς και ξενοδόχοι μέλη του ΠΑΣΥΞΕ, μιας και αναμένονται με αρκετό ενδιαφέρον οι βαρυσήμαντες παρεμβάσεις που θα γίνουν στη διάρκεια της Συνέλευσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024