Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕτοιμάζεται η Κύπρος για την τουριστική προβολή της για την χειμερινή περίοδο

Ετοιμάζεται η Κύπρος για την τουριστική προβολή της για την χειμερινή περίοδο

Ετοιμάζεται ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ΚΟΤ, για την διαφημιστική εκστρατεία για τη χειμερινή περίοδο 2002-2003, που θα συμπεριλάβει τις σημαντικότερες τουριστικές αγορές της Κύπρου όπως την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, […]

Ετοιμάζεται ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ΚΟΤ<.>, για την διαφημιστική εκστρατεία για τη χειμερινή περίοδο 2002-2003, που<...> θα συμπεριλάβει τις σημαντικότερες τουριστικές αγορές της Κύπρου όπως την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ρωσίας και των άλλων χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, των Βορείων Χωρών και της Ελλάδας. Θα συμπεριλάβει επίσης και άλλες σημαντικές αγορές όπως την Ελβετία, Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο, Αυστρία, Ιταλία, Ιρλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Ισραήλ και Αραβικές χώρες.

Εκτός της διαφημιστικής εκστρατείας, ο Οργανισμός στοχεύει στην προσέλκυση χειμερινού τουρισμού και μέσω άλλων τρόπων όπως οι ειδικές παρουσιάσεις σε τουριστικούς πράκτορες, η πρόσκληση στην Κύπρο τουριστικών παραγόντων και δημοσιογράφων και η συμμετοχή του Οργανισμού σε εκθέσεις.

Η ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού και ο περιορισμός του προβλήματος της εποχικότητας αποτελεί βασικό στόχο του Στρατηγικού Σχεδίου για τον τουρισμό της χώρας. Η επίτευξη του σημαντικότατου αυτού στόχου θα έχει ως αποτέλεσμα την πιο σωστή αξιοποίηση των υφιστάμενων επενδύσεων και τον περιορισμό της ανάγκης για νέες κλίνες, τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων από τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού περιηγητών στους καλοκαιρινούς μήνες αιχμής, τη μικρότερη πίεση πάνω στους φυσικούς και ανθρώπινους πόρους και τη διατήρηση των επιπέδων ποιότητας, δηλώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024