Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΗ λύση του Κυπριακού θα ενισχύσει και τον τουρισμό

Η λύση του Κυπριακού θα ενισχύσει και τον τουρισμό

Μεγάλα θα είναι τα οφέλη και στον τομέα του τουρισμού, εφόσον επέλθει λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε στην Κύπρο, με την υποστήριξη της βρετανικής Υπάτης […]

Μεγάλα θα είναι τα οφέλη και στον τομέα του τουρισμού, εφόσον επέλθει λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε στην Κύπρο, με την υποστήριξη της βρετανικής Υπάτης Αρμοστείας. Στην έρευνα<...>συμμετείχαν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ξενοδοχόχοι, οι οποίοι επεσήμαναν ότι η παρούσα κατάσταση περιορίζει τόσο τη μεταξύ τους συνεργασία, όσο και τη συνεργασία τους με οργανωτές ταξιδίων, γεγονός που οδηγεί σε απώλειες και για τις δύο πλευρές.

Οι Τουρκοκύπριοι ξενοδόχοι και οργανωτές ταξιδιών αναμένουν αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 20-30% μέσα σε δύο χρόνια από την επίτευξη λύσης, ενώ Ελληνοκύπριοι ξενοδόχοι και οργανωτές ταξιδιών αναμένουν αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 10-20% μέσα σε τρία χρόνια από την επίτευξη λύσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024