Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέα σύνδεση Σποράδων – Άγ. Κωνσταντίνου με το “CAT I” της Magic Sea Ferries
Ακτοπλοΐα

Νέα σύνδεση Σποράδων – Άγ. Κωνσταντίνου με το “CAT I” της Magic Sea Ferries

  • Στιγμιότυπο από τον αγιασμό του πλοίου.

Τα δρομολόγια θα διαρκέσουν έως την 1η Οκτωβρίου 2023 και θα συνδέουν τις Σποράδες με τον Άγιο Κωνσταντίνο καθώς και με το Μαντούδι Ευβοίας, προσφέροντας έως και 12 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις και με ανταπόκριση από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με λεωφορεία που θα δρομολογήσει η εταιρεία.

Αυτό το καλοκαίρι, η Σκιάθος έρχεται πιο κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο με το πλοίο CAT I της Magic Sea Ferries. Πρόκειται για ένα σύγχρονο πλοίο με μεταφορική ικανότητα 1.000 επιβατών σε αριθμημένα καθίσματα αεροπορικού τύπου, 200 οχημάτων έχοντας παράλληλα την δυνατότητα μεταφοράς λεωφορείων και φορτηγών.

Το πλοίο θα μεταφέρει επιβάτες καθημερινά από τον Άγιο Κωνσταντίνο στη Σκιάθο σε 2 ώρες και 5 λεπτά, στη Σκόπελο σε 3 ώρες και 5 λεπτά και στην Αλόννησο σε 3 ώρες και 45 λεπτά. Τα δρομολόγια θα διαρκέσουν έως την 1η Οκτωβρίου 2023 και θα συνδέουν τις Σποράδες με τον Άγιο Κωνσταντίνο καθώς και με το Μαντούδι Ευβοίας, προσφέροντας έως και 12 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, ενώ θα υπάρξει ανταπόκριση από το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με λεωφορεία που θα δρομολογήσει η εταιρεία.

“Η σύνδεση της ηπειρωτικής Ελλάδας με τις Σποράδες, με ένα ταχύτατο καταμαράν, προσφέροντας γρήγορες και άνετες μετακινήσεις, όχι μόνο καλύπτει ένα κενό που έπρεπε να αντιμετωπιστεί, αλλά και εκσυγχρονίζει τον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών, με σοβαρότητα και αξιοπιστία, προσβλέποντας στην εμπιστοσύνη των επιβατών”, αναφερει η εταιρεία.

Στο πρώτο δρομολόγιο το πλοίο διανυκτέρευσε στο λιμάνι της Σκιάθου, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του από τον Πατέρα Γεώργιο Σταματά και τον Πατέρα Νικόλαο Σταματά επ’ευκαιρίας της έναρξης των δρομολογίων του. Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν στο πλοίο ο πλοίαρχος κ. Μαρίνος Νικολάκης με το πλήρωμά του και οι εκπρόσωποι της πλοιοκτησίας κ.κ. Μάριος Γιαλόζογλου και Δημήτρης Καραγεωργίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Σκιάθου ο κ. Θοδωρής Τζούμας, ο δήμαρχος Σκοπέλου ο κ. Σταμάτης Περίσσης ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. κ. Σάκης Ζλατούδης, ο λιμενάρχης Σκιάθου κ. Νικόλαος Κατσάμπας, ο λιμενάρχης Σκοπέλου κ. Γκάρας Γεώργιος, η εκπρόσωπος του Τελωνείου κα Αμαλία Γραβάνη οι πρόεδροι των λιμενικών ταμείων Σκιάθου και Σκοπέλου κ.κ. Γεώργιος Αντωνίτσας και Άγγελος Ξηντάρης, οι λιμενικοί πράκτορες της εταιρείας στα νησιά και οι κυριότεροι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας,τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι και επιφανείς επαγγελματίες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024