Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑλλαγές στη διοίκηση της Amadeus Hellas

Αλλαγές στη διοίκηση της Amadeus Hellas

Σε ανώτερη διοικητική θέση στα κεντρικά γραφεία της Amadeus ως Senior Manager Human Resources για τις αγορές της Κεντρικής, Ανατολικής Νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής προήχθη ο κ. Roberto […]

Σε ανώτερη διοικητική θέση στα κεντρικά γραφεία της Amadeus ως Senior Manager Human Resources για τις αγορές της Κεντρικής, Ανατολικής Νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής προήχθη ο κ. Roberto Copello, Γενικός<...>Διευθυντής της Amadeus Hellas από το 1998. Ο κ. Copello θα επιστρέψει στα Κεντρικά Γραφεία της Amadeus στην Ισπανία για να αναλάβει τις νέες του ευθύνες στα τέλη του Ιανουαρίου 2007 μετά από μια ιδιαίτερα πετυχημένη και διακεκριμένη πορεία εννέα ετών στην ελληνική και κυπριακή ταξιδιωτική αγορά.

Η κυρία Εύα Καραμάνου διορίστηκε νέος Γενικός Διευθυντής της Amadeus Hellas από την 1η Φεβρουαρίου του 2007. Θα ηγηθεί μιας αφοσιωμένης ομάδας επαγγελματιών στα κεντρικά γραφεία της Αθήνας, στο υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη, καθώς και στο Γραφείο Αντιπροσώπευσης στην Κύπρο. Η κυρία Καραμάνου έγινε μέλος της ομάδας της Amadeus Hellas το 2003 ως Εμπορικός Διευθυντής με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έχει πλούσιο εργασιακό υπόβαθρο στην ταξιδιωτική βιομηχανία προερχόμενη κυρίως από το χώρο των παγκόσμιων συστημάτων διανομής, καθώς και από τον τομέα του τουρισμού.

Ο κ. Roberto Copello, Γενικός Διευθυντής της Amadeus Hellas δήλωσε σχετικά “Ήταν τιμή και ευχαρίστηση να υπηρετήσω την Ελληνική και Κυπριακή αγορά για εννέα ολόκληρα χρόνια και ευχαριστώ τους συνεργάτες και φίλους για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στα Ελληνικά και Κυπριακά Ταξιδιωτικά Γραφεία και στις αεροπορικές εταιρίες. Eίμαι πεπεισμένος ότι η βαθιά αντίληψη και ευρεία γνώση της Εύας ως προς τον ταξιδιωτικό κλάδο και οι επαγγελματικές της ικανότητες θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε στο έπακρο αυτούς τους στόχους”.

Η κυρία Εύα Καραμάνου ανέφερε, με τη σειρά της: “Πρόκληση αποτελεί τώρα για μένα, να αναπτύξω ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη ιστορία της Amadeus Hellas στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η Amadeus Hellas θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους πελάτες της με τεχνολογία και λύσεις σχεδιασμένες βάσει των αυξανομένων αναγκών τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024