Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileAmadeus και Sabre προχωρούν προς ενιαία τεχνολογική εφαρμογή πληρωμών

Amadeus και Sabre προχωρούν προς ενιαία τεχνολογική εφαρμογή πληρωμών

Κοινό εγχείρημα επιχειρούν οι δυο κορυφαίες εταιρίες τεχνολογικών λύσεων για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, Amadeus και Sabre περιμένοντας την έγκριση της Ευρωπαϊκής ένωσης έπειτα από σχετικό αίτημα τους. Εάν […]

Κοινό εγχείρημα επιχειρούν οι δυο κορυφαίες εταιρίες τεχνολογικών λύσεων για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, Amadeus και Sabre περιμένοντας την έγκριση της Ευρωπαϊκής ένωσης έπειτα από σχετικό αίτημα τους. Εάν το<...> αίτημα τους εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση τότε οι δύο εταιρίες θα αναπτύξουν από κοινού μια τεχνολογική πλατφόρμα η οποία θα παρέχει ασφαλή, αυτοματοποιημένη και συμψηφιστική διαδικασία πληρωμών για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Η πρόθεση των δύο εταιριών είναι η καθιέρωση μιας τεχνολογικής λύσης για την περαιτέρω βελτίωση και συνάντηση των κριτηρίων της τουριστικής βιομηχανίας για αποτελεσματικό τρόπο πληρωμών, αύξηση της αυτοματοποίησης και βελτίωση της ενδολειτουργικότητας.

Το κοινό εγχείρημα έχει ως στόχο την εστίαση σε τομείς εκτός αερομεταφορών όπως ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων και σιδηροδρομικές μεταφορές. Το εγχείρημα αυτό θα ενοποιήσει τα υπάρχοντα οικονομικά εργαλεία που ήδη χρησιμοποιούνται από την τουριστική βιομηχανία σε μια πρότυπη πολυ-καναλική πλατφόρμα διανομής, η οποία θα επιτρέψει στις εταιρίες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά όλες τις μορφές πληρωμών που χρησιμοποιούν σε μια ευέλικτη και εύκολη στη χρήση εφαρμογή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024