Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕικονικός κατάλογος παρεχόμενων ταξιδιωτικών υπηρεσιών για την Κίνα
Νέο εργαλείο αναζήτησης του .travel

Εικονικός κατάλογος παρεχόμενων ταξιδιωτικών υπηρεσιών για την Κίνα

Περισσότερες από 250 εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο της παγκόσμιας πολιτικής και της τουριστικής βιομηχανίας συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες στο Πεκίνο για την παρουσίαση του νέου εργαλείου αναζήτησης του .travel, που ειδικεύεται στο τουριστικό προϊόν της Κίνας…

Περισσότερες από 250 εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο της παγκόσμιας πολιτικής και της τουριστικής βιομηχανίας συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες στο Πεκίνο για την παρουσίαση του νέου εργαλείου αναζήτησης του .travel, που ειδικεύεται<...>στο τουριστικό προϊόν της Κίνας, το www.china.directory.travel.

Έχοντας απώτερο στόχο την προώθηση και προβολή των τουριστικών δυνατοτήτων της Κίνας, η Tralliance διαχειρίστρια εταιρία του .travel, μέσω του www.china.directory.travel προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου, έναν κατάλογο με όλα τα παρεχόμενα ταξιδιωτικά προϊόντα και υπηρεσίες της Κίνας. Για αυτό το λόγο μάλιστα, το www.china.directory.travel σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε 11 διαφορετικές γλώσσες.

“Στη παρούσα φάση της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, η Κίνα αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες του .travel Directory ως εξειδικευμένου εργαλείου πωλήσεων και marketing” σχολίασε ο κ. Ron Andruff, πρόεδρος της Tralliance. “Η έναρξη του www.china.directory.travel έφερε νέα δεδομένα στον ηλεκτρονικό κόσμο των ταξιδιών, παρέχοντας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες, στους tour operators και στους καταναλωτές από όλο τον κόσμο τα απαραίτητα μέσα για τον εύκολο εντοπισμό και την ταυτοποίηση των Κινέζων προμηθευτών ταξιδιωτικών υπηρεσιών” πρόσθεσε.

Το .travel directory ήρθε στην Κίνα σε μια πολύ σημαντική στιγμή. Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (2008) να πλησιάζουν, η Κίνα είναι επικεντρωμένη στην προετοιμασία για την υποδοχή εκατομμυρίων επισκεπτών από όλο τον κόσμο” ανέφερε ο κ. Tang Hongguang, Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Πληροφοριών του Οργανισμού Τουρισμού της Κίνας.

Να σημειώσουμε ότι επίσημος συνεργάτης της Tralliance για την διάδοση του .travel στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η εταιρία Travel Media Applications.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024