Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ ξενοδοχειακή βιομηχανία στηρίζει την λύση της Amadeus Worldwide Commission Manager

Η ξενοδοχειακή βιομηχανία στηρίζει την λύση της Amadeus Worldwide Commission Manager

Η λύση διαχείρισης ξενοδοχειακών προμηθειών της Amadeus έχει τύχει ευρείας αποδοχής στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, με περισσότερεςαπό είκοσι αλυσίδες ξενοδοχείων να έχουν υπογράψει συμφωνία τους τελευταίους μήνες. Τα ξενοδοχεία είναι: Accor, […]

Η λύση διαχείρισης ξενοδοχειακών προμηθειών της Amadeus έχει τύχει ευρείας αποδοχής στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, με περισσότερες<...>από είκοσι αλυσίδες ξενοδοχείων να έχουν υπογράψει συμφωνία τους τελευταίους μήνες. Τα ξενοδοχεία είναι: Accor, ACC-Ninfos, Atel Hotels Γαλλία, Exclusive Hotels, Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts, Derag Hotel & Living, Top International, Hotusa Hotels, Keytel, Otedis, Reconline AG, Sol Melia, Supranational, Thistle Hotels, Travelclick (συμπεριλαμβανομένων των Barcelo Hotels, Grange Hotels και Luxury Resorts) και η Trust (συμπεριλαμβανομένων των Abba, WorldHotels, Steigenberger Hotels, Graves Hotels και Resorts, Thistle Hotels, Movenpick Hotels και Small Luxury Hotels).

Η λύση Amadeus Worldwide Commission Manager (AWCM) αποτελεί ένα διαδικτυακό εργαλείο, το οποίο προσφέρει στους ταξιδιωτικούς οργανισμούς ένα μοναδικό σημείο πληροφόρησης για τις κρατήσεις ξενοδοχείων και για την κατάσταση των πληρωμών προμηθειών. Η λύση χρησιμοποιείται σε πιλοτικό στάδιο σε Γερμανία, Ρωσία, Κεντρική και Δυτική Αφρική, Περού, Βολιβία, Βενεζουέλα και Εκουαδόρ. Τα ταξιδιωτικά γραφεία θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τη λύση AWCM για τον αποτελεσματικό εντοπισμό των πληρωμών τους, χωρίς να είναι απαραίτητη η αναζήτηση των πληροφοριών σε διάφορες ιστοσελίδες. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσδίδει προστιθέμενη αξία στα ταξιδιωτικά γραφεία που πραγματοποιούν κρατήσεις μέσω του Amadeus.

«Η ξενοδοχειακή βιομηχανία αναζητά μονίμως πρωτοποριακές λύσεις πληρωμής προμηθειών. Η αποτελεσματική λύση πληρωμής προμηθειών έχει επίδραση στο brand μας καθώς και στην εμπιστοσύνη των ταξιδιωτικών οργανισμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Αποτελεί πάγια δέσμευση για εμάς η πληρωμή προμηθειών και για αυτό το λόγο προσφέρουμε την αμέριστη υποστήριξή μας στην πρωτοποριακή αυτή πρωτοβουλία της Amadeus» είπε ο κ. Denys Sappey, Αντιπρόεδρος International Sales της Accor Hotels.

Ο κ. Richard Wiegmann, COO της TRUST.WIZCOM by Travelport, που μεταξύ άλλων παρέχει στα ξενοδοχεία συνδεσιμότητα στα παγκόσμια συστήματα διανομής, είπε σχετικά: «Η TRUST International καλωσορίζει την λύση ελέγχου προμηθειών της Amadeus. Πιστεύουμε ότι η πληρωμή των προμηθειών εγκαίρως και με διαφάνεια θα βελτιώσει την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτικών γραφείων στα ηλεκτρονικά συστήματα διανομής ξενοδοχείων – κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αύξηση των κρατήσεων».

«Έχουμε διευκολύνει τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην εισαγωγή των πληροφοριών πληρωμής προμηθειών απευθείας στο κεντρικό σύστημα κρατήσεων Voyager, χρησιμοποιώντας το Voyager Com module. Η TRUST International δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Voyager Com να συμμετέχουν στο Amadeus Worldwide Commission Manager» συμπλήρωσε ο κ. Weigmann.

Ο κ. Pierre Matuchet, υπεύθυνος του συστήματος διανομής για τα ξενοδοχεία της Amadeus, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η λύση AWCM έχει λάβει τόση ισχυρή και άμεση υποστήριξη από την βιομηχανία. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία του οφείλεται στην αναγνώριση ανάμεσα στους ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία ότι η λύση AWCM πραγματικά συνεισφέρει στα θέματα επιχειρηματικής διαχείρισης».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024