Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ Luis Maroto ορίζεται πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Amadeus
Η Amadeus εισάγει τις συναλλαγές στον IBEX-35

Ο Luis Maroto ορίζεται πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Amadeus

Η Amadeus, κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα, ότι από την 1η Ιανουαρίου 2011, ο κ. Luis Maroto, πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Amadeus, […]

Η Amadeus, κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα, ότι από την 1η Ιανουαρίου 2011<...>, ο κ. Luis Maroto, πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Amadeus, αντικατέστησε τον κ. David V. Jones, στα καθήκοντα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

Το σχέδιο διαδοχής για να αναλάβει ο κ. Maroto τις θέσεις προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου είχε ανακοινωθεί από τον Ιανουάριο του 2010. Από τότε ο κ. Maroto συνεργάστηκε στενά με τον David Jones και την εκτελεστική ομάδα της Amadeus, για να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση και διαδοχή του στις νέες θέσεις.

Ο Luis Maroto εργάζεται στην Amadeus για 11 συναπτά χρόνια και έχει περάσει από μια σειρά θέσεων, όπως αυτή του Διευθυντή Οικονομικών. Τα τελευταία δύο χρόνια, από την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, έχει συμβάλλει σημαντικά στην επιστροφή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο, μέσα από την επιτυχημένη Δημόσια Εγγραφή της Amadeus στο Χρηματιστήριο τον Απρίλιο του 2010, και την ακόλουθη ένταξη της εταιρείας στον IBEX-35, τον ισπανικό δείκτη blue-chip, η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Μιλώντας για τον νέο του ρόλο, ο Luis Maroto δήλωσε: “Εκ μέρους όλων των ανθρώπων της Amadeus θα ήθελα να ευχαριστήσω τον David Jones για την προσήλωση και την ιδιαίτερα επιτυχημένη ηγεσία που προσέφερε στην Amadeus τα τελευταία χρόνια. Είναι τιμή μου να αναλάβω την θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Amadeus, και δέχομαι αυτή την πρόκληση με μεγάλο ενθουσιασμό και ανυπομονώ να δουλέψω με τους πελάτες, τους υπαλλήλους και τους επενδυτές μας σε αυτή την συναρπαστική και αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με την εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών της εταιρείας μας θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε ότι η Amadeus θα συνεχίσει να είναι μια κορυφαία εταιρεία με την οποία μπορεί κανείς να συνεργαστεί άριστα και θα συνεχίσει να ηγείται της πρωτοπορίας στην ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024