Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠέντε online ταξιδιωτικά γραφεία της Ινδίας επιλέγουν Amadeus

Πέντε online ταξιδιωτικά γραφεία της Ινδίας επιλέγουν Amadeus

Πέντε από τα κορυφαία online ταξιδιωτικά γραφεία της Ινδίας, τα Indiatimes, MakeMyTrip, Sify, Travelguru και Yatra επέλεξαν ως παροχέα τεχνολογικών λύσεων την Amadeus. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται σε μια περίοδο […]

Πέντε από τα κορυφαία online ταξιδιωτικά γραφεία της Ινδίας, τα Indiatimes, MakeMyTrip, Sify, Travelguru και Yatra επέλεξαν ως παροχέα τεχνολογικών λύσεων την Amadeus. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται σε μια περίοδο ραγδαίας ανάπτυξης για την Ινδική αγορά, καθώς<...>σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της PhocusWright τον Σεπτέμβριο του 2006, η μεγάλη ανάπτυξη της online ταξιδιωτικής αγοράς στην Ινδία ανάμενεται να συνεχιστεί και στο προσεχές μέλλον. Η ανάπτυξη είναι συνέπεια της οικονομικής απελευθέρωσης και της αύξησης του πλυθησμού της μεσαίας τάξης, η οποία αναμένεται να υπερβεί τα 100 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Η PhocusWright προβλέπει επίσης ότι η online τουριστική αγορά θα αξίζει πάνω από 2 δισ. δολάρια το 2008, εκ των οποίων το 25% θα προέρχεται από online ταξιδιωτικά πρακτορεία σε σύγκριση με 300 εκατομμύρια δολάρια που ήταν το 2005.

“Η online ταξιδιωτική αγορά στην Ινδία αναμένεται να διπλασιάσει το μέγεθός της το 2007, όπως επίσης και το 2008. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα αγορά και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τα υπάρχοντα και μελλοντικά “αστέρια” της Ινδικής αγοράς. Απόδειξη της δέσμευσής μας απέναντι στην Ινδική αγορά, αποτελεί η διοργάνωση του φόρουμ για τα online ταξιδιωτικά γραφεία, που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δελχί, την 1η και 2α Φεβρουαρίου, όπου συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους η Ινδική ταξιδιωτική αγορά θα οδηγηθεί σε μια νέα εποχή μέσω της συνεργασίας μας” είπε ο κ. Gillian Gibson, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Πολυεθνικών Πελατών της Amadeus.

Με τη σειρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amadeus Ινδίας, κ. Ankur Bhatia δήλωσε: “Η Amadeus στην Ινδία βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο της τεχνολογίας που αφορά την ταξιδιωτική βιομηχανία, παρέχοντας τις καλύτερες λύσεις πάνω στον τομέα. Το νέο είδος των online ταξιδιών γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στην Ινδία και η Amadeus βρίσκεται εκεί για να ενισχύσει όλους τους μεγάλους «παίχτες» οι οποίοι αυτή τη στιγμή αντιστοιχούν στο 65% των συνολικών online ταξιδιών στην Ινδία.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024