Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileSabre Holdings: Καλύπτει το 32% της ελληνικής αγοράς και το 30% παγκοσμίως

Sabre Holdings: Καλύπτει το 32% της ελληνικής αγοράς και το 30% παγκοσμίως

Το 32% της ελληνικής αγοράς καλύπτει πλέον η Sabre Hellas, μέρος του ομίλου Sabre Holdings, ο οποίος παρέχει προϊόντα και τεχνολογικές λύσεις αιχμής για την τουριστική βιομηχανία, όπως επισήμανε -μιλώντας […]

Το 32% της ελληνικής αγοράς καλύπτει πλέον η Sabre Hellas, μέρος του ομίλου Sabre Holdings, ο οποίος<...> παρέχει προϊόντα και τεχνολογικές λύσεις αιχμής για την τουριστική βιομηχανία, όπως επισήμανε -μιλώντας στο Business & Travel- ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Aγης Αθανασιάδης.

Η Sabre Holdings που ειδικεύεται στη δημιουργία πολλαπλών καναλιών πώλησης στον τομέα του τουρισμού μισθώνοντας ή και πουλώντας τα εν λόγω προγράμματα σε tour operators και αεροπορικές εταιρίες, ελέγχει την παρούσα στιγμή το 30% των δικτύων διανομής παγκοσμίως. Ακολούθως και όπως σημείωσε ο κ. Αθανασιάδης, ο όμιλος έχει παρουσία σε 45 συνολικά χώρες και απασχολεί 6.500 εργαζόμενους, ενώ έχει επιμερίσει μεγάλο μέρος της δράσης του σε 4 θυγατρικές εταιρίες: την Travelocity, τη Sabre Networks, τη Sabre Air Solutions και την GetThere.

Αναφερόμενος δε στα έσοδα του 2002, ο κ. Αθανασιάδης υπογράμμισε ότι ο Sabre Holdings “άγγιξε” τα 2,06 δισ. δολάρια, ποσό που κατά κύριο λόγο προέρχεται από προμήθειες.

Κάνοντας λόγο για τις νεότερες επιχειρηματικές κινήσεις του ομίλου, ο διευθύνων σύμβουλος της Sabre Hellas ανακοίνωσε στο Χάρη Ντιγριντάκη το νέο εμπορικό πρόγραμμα που ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ ξενοδοχείων και τουριστικών πρακτορείων και που εισάγεται και στην Ευρώπη -έπειτα από ένα χρόνο επιτυχημένης πορείας στην Αμερική- από τη Sabre Travel Networks.

Το εν λόγω πρόγραμμα καλείται Sabre Exclusives Hotels και επιτρέπει στα συμμετέχοντα ξενοδοχεία να δίνουν χαμηλότερες τιμές, τις οποίες θα μπορούν να απολαμβάνουν και οι πελάτες των ταξιδιωτικών πρακτορείων μέσω του παγκόσμιου συστήματος διανομής της Sabre (Global Distribution System – GDS). Στο πλαίσιο αυτό, συμπλήρωσε ο κ. Αθανασιάδης, η εταιρεία υπέγραψε σχετική συμφωνία με την εταιρία NIS Europe (Hotel Booking Agency) στο Μάντσεστερ με σκοπό την παροχή υπηρεσιών marketing και τεχνικής υποστήριξης. Τέλος, η Sabre Hellas προσφέρει πλέον στην ελληνική αγορά και υπηρεσίες e-ticketing.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024