Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤσοχατζόπουλος: Έλεγχοι στους τουριστικούς προορισμούς για κρούσματα αισχροκέρδειας

Τσοχατζόπουλος: Έλεγχοι στους τουριστικούς προορισμούς για κρούσματα αισχροκέρδειας

Προβλήματα στην τουριστική αγορά που αφορούν φαινόμενα ακρίβειας στη διακίνηση, στη σίτιση, στην εστίαση και στα κάμπινγκ, αναγνωρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Aκης Τσοχατζόπουλος

Προβλήματα στην τουριστική αγορά που αφορούν φαινόμενα ακρίβειας στη διακίνηση, στη σίτιση, στην εστίαση και στα κάμπινγκ, αναγνωρίζει<...> ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Aκης Τσοχατζόπουλος, και όπως ανέφερε κοινά κλιμάκια της Γ.Γ. Εμπορίου, του ΕΟΤ και του ΣΔΟΕ κινούνται από χθες, ιδιαίτερα στις νησιωτικές περιοχές της χώρας, με σκοπό να διαπιστώσουν και να αντιμετωπίσουν φαινόμενα αισχροκέρδειας.

“Ευελπιστώ ότι θα υπάρξει ευαισθησία και σεβασμός προς τις κατευθύνσεις της πολιτικής την οποία υλοποιούμε, διότι η `επιθετικότητα` του ελληνικού τουρισμού είναι το μεγαλύτερό μας όπλο. Εκεί επενδύουμε και αυτό θα το διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο”, υπογράμμισε ο υπουργός.

Στην συνέχεια ο υπουργός δήλωσε ότι πιστεύει ότι θα ισοφαριστεί η μείωση που υπήρξε στην αρχή του έτους στον τομέα του τουρισμού, μιας και οι αφίξεις τουριστών στα αεροδρόμιο της χώρας τον Ιούλιο παρουσίασαν σημαντική άνοδο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2002. Επίσης, δήλωσε ότι υπάρχει η σιγουριά ότι αυτή η άνοδος θα διατηρηθεί και τον Αύγουστο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024