Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜόνιμη θα είναι η παρουσία της Στρίντζη στη γραμμή Χανίων

Μόνιμη θα είναι η παρουσία της Στρίντζη στη γραμμή Χανίων

Για την πορεία της Στρίντζη Γραμμές Ναυτιλιακή ΑΕ και τις προοπτικές της για το έτος 2003 ενημέρωσε τους μετόχους κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος της εταιρίας Γεράσιμος […]

Για την πορεία της Στρίντζη Γραμμές Ναυτιλιακή ΑΕ και τις προοπτικές της για το έτος 2003 ενημέρωσε τους μετόχους<...> κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος της εταιρίας Γεράσιμος Στρίντζης.

Αναφερόμενος ιδιαίτερα στη γραμμή των Χανίων ο κ. Στρίντζης επεσήμανε ότι πριν συμπληρωθούν ακόμα 3 μήνες λειτουργίας της η Blue Star Ferries κατάφερε με ένα μόνο πλοίο, το Blue Star 2, να αποσπάσει μερίδιο αγοράς στους επιβάτες 48,77% και 46,98% στα ΙΧ αυτοκίνητα. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από τη δρομολόγηση του πλοίου, το οποίο είναι υπερσύγχρονο νεότευκτο, κατασκευής 2000 και ταχύτητας 28 μιλίων ανά ώρα, είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά και συμβαδίζουν με τους στόχους που έχει θέσει η εταιρία.

Περαιτέρω, ο κος Στρίντζης ενημέρωσε τους μετόχους ότι η εταιρία δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τη γραμμή των Χανίων και διαβεβαίωσε για την μόνιμη παρουσία της στη γραμμή.

Σημειώνεται ότι η γενική συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων:

  • Η διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή και η εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της εταιρίας για τον καθορισμό της ημερομηνίας αποκοπής του δικαιώματος και τις διαδικασίας καταβολής του.
  • Η έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρείας και των Ενοποιημένων, Χρήσεως 2002.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024