Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο βραβείο «Deal» στην Emirates Airline

Το βραβείο «Deal» στην Emirates Airline

Η Emirates Airline, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο με έδρα στο Ντουμπάι, ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της ετήσιας δεξίωσης «Deal of the Year» που διοργάνωσε το […]

Η Emirates Airline, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο με έδρα στο Ντουμπάι, ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της ετήσιας<...> δεξίωσης «Deal of the Year» που διοργάνωσε το Airfinance Journal μια από τις πιο σημαντικές εκδόσεις του χώρου, στη Νέα Υόρκη, αποσπώντας το βραβείο «Deal» για την «Αεροπορική Εταιρία της Μέσης Ανατολής».

Στην τελετή απονομής των βραβείων «Deal» παραβρέθηκαν περισσότεροι από 150 διεθνείς οικονομικοί παράγοντες αεροπορικών εταιριών, κατασκευαστές αεροσκαφών, εκπρόσωποι τραπεζών και θεσμικοί επενδυτές. Τα βραβεία «Deal of the Year» του Airfinance Journal θεωρούνται τα «Όσκαρ» των οικονομικών της αγοράς αεροναυπηγικής.

Ο κ. Lasdair Whyte, συντάκτης του Airfinance Journal, δήλωσε: «Η Emirates Airline είναι μία από τις πιο καινοτόμες αεροπορικές εταιρίες, και φέτος βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Το γεγονός αυτό φανερώνει το σεβασμό των οικονομικών αγορών προς την Emirates και τα στελέχη που την απαρτίζουν».

Η Emirates Airline, στη 17χρονη πορεία της έχει αποσπάσει πάνω από 200 βραβεία για την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Σήμερα η εταιρία πετάει προς 64 προορισμούς σε 45 χώρες στην Ευρώπη, την Aπω Ανατολή, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, και την Αφρική, προσφέροντας παράλληλα τις πιο αποτελεσματικές και τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων στον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024