Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕκατό χιλιάδες επισκέπτες στο Senator and Business Lounge της Lufthansa

Εκατό χιλιάδες επισκέπτες στο Senator and Business Lounge της Lufthansa

Τον επισκέπτη νούμερο 100.000 από την έναρξη της λειτουργίας του γιόρτασε το Senator and Business Lounge των Γερμανικών Αερογραμμών Lufthansa στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Η επισκέπτης νούμερο 100.000 […]

Τον επισκέπτη νούμερο 100.000 από την έναρξη της λειτουργίας του γιόρτασε το Senator and Business Lounge των Γερμανικών Αερογραμμών Lufthansa στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος<...>.

Η επισκέπτης νούμερο 100.000 είχε την έκπληξη να συνοδευτεί από το προσωπικό του check-in στο Σαλόνι, όπου ο Roland Geiger, διευθυντής Υπηρεσιών Αεροδρομίου για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ τη συγχάρηκε μαζί με V.I.P. καλεσμένους από το αεροδρόμιο, συνεργάτες από την αεροπορική βιομηχανία και προμηθευτές. Ένα από τα highlights της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση της έκθεσης του Τάκη Παρλαβάντζα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία σήμερα να πω ευχαριστώ σε όλους τους πιστούς μας Συχνούς και Business Class Επιβάτες, πρώτα απ’ όλα”, δήλωσε ο κος. Geiger. “Πολλά εστιατόρια πολυτελείας θα ανυπομονούσαν να φτάσουν αυτό τον αριθμό επισκεπτών” πρόσθεσε. “Ακόμα περισσότερο δράττομαι αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω και τους προμηθευτές μας αλλά και τους συνεργάτες μας μέσα και έξω από το αεροδρόμιο για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους”.

Η νικήτρια της εκδήλωσης έλαβε 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς τον ευρωπαϊκό προορισμό της αρεσκείας της.

Σημειώνεται ότι τo Senator and Business Lounge της Lufthansa ήταν το πρώτο που ολοκληρώθηκε στο νέο αεροδρόμιο στις 27 Φεβρουαρίου, 2001, ένα μήνα πριν από την επίσημη έναρξη λειτουργίας του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σε 225 τ.μ. η Lufthansa προσφέρει στους Συχνούς Επιβάτες και τους ταξιδιώτες της Business Class 44 καθίσματα και 2 γραφεία Η/Υ με πρόσβαση στο Internet. Ακόμα 16 άνετες καρέκλες σαλονιού και ακόμα 2 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές με Internet είναι διαθέσιμοι για τους Senator επιβάτες, τους top value επιβάτες της εταιρίας. Μια μεγάλη τηλεόραση στην κάθε μεριά του σαλονιού και μια ποικιλία από διεθνείς και ελληνικές εφημερίδες και περιοδικά δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να πάρουν πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο και τις επιχειρήσεις.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι στο Senator and Business Lounge φιλοξενούνται εναλλασσόμενες εκθέσεις, όπου παρουσιάζονται έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024