Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΟλοκληρώθηκε η πώληση του πλοίου ΗSF Προμηθέας

Ολοκληρώθηκε η πώληση του πλοίου ΗSF Προμηθέας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρίας “Μινωικές Γραμμές” ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η πώληση του πλοίου ΗSF Προμηθέας, σε εταιρία Ιταλικών συμφερόντων. Η πώληση του παραπάνω πλοίου, αποτελεί ένα ακόμα […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρίας “Μινωικές Γραμμές” ολοκληρώθηκε την προηγούμενη<...> εβδομάδα η πώληση του πλοίου ΗSF Προμηθέας, σε εταιρία Ιταλικών συμφερόντων.

Η πώληση του παραπάνω πλοίου, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθούν οι Μινωικές Γραμμές, με στόχο τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων και την ενίσχυση της ρευστότητάς τους. “Με τα έσοδα από την πώληση, η εταιρία θα μειώσει τον δανεισμό της κατά 50 εκατ. ευρώ, γεγονός που, σε συνδυασμό με την αναδιοργάνωση του συνόλου των τραπεζικών δανείων, οδηγεί σε σημαντική μείωση των χρηματοοικονομικών εξόδων και επομένως βελτιώνει, σε μεγάλο βαθμό, την κερδοφορία και δημιουργεί νέες θετικότερες προοπτικές για τη μελλοντική πορεία, τονίζει η ανακοίνωση της. Παράλληλα”, συνεχίζει “η προσπάθεια που κάνει η εταιρία να βελτιώσει τη λειτουργική της κερδοφορία, μέσω της μείωσης των δαπανών και της αύξησης του μεταφορικού έργου, έχει φέρει θεαματικά αποτελέσματα και έχει οδηγήσει σε σταθερή πορεία κερδοφορίας, γεγονός που θα αποτυπωθεί στον Ισολογισμό του έτους 2003.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024