Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠαρέλαβαν οι Επιχειρήσεις Αττικής το Superfast ΧΙI

Παρέλαβαν οι Επιχειρήσεις Αττικής το Superfast ΧΙI

Με ανακοίνωση της η εταιρία Επιχειρήσεις Αττικής γνωστοποιεί την παραλαβή του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου Superfast ΧΙI, από τα ναυπηγεία Flender Werft AG, στο Lubeck της Γερμανίας. Το Superfast ΧΙI είναι το […]

Με ανακοίνωση της η εταιρία Επιχειρήσεις Αττικής γνωστοποιεί την παραλαβή του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου Superfast<.> ΧΙI<...>, από τα ναυπηγεία Flender Werft AG, στο Lubeck της Γερμανίας.

Το Superfast ΧΙI είναι το δεύτερο από τα δύο Superfast που παρήγγειλε ο Όμιλος Επιχειρήσεις Αττικής το Μάρτιο του 2000 στα ναυπηγεία Flender Werft AG. Η παραλαβή των Superfast ΧΙ και Superfast ΧΙI σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του επενδυτικού κύκλου δώδεκα επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων Superfast που ξεκίνησε το 1995 με την παραλαβή των Superfast Ι και Superfast II. Το Superfast XII αναμένεται να καταπλεύσει στον Πειραιά στις 9 Οκτωβρίου 2002 και για την επόμενη ημέρα 10 Οκτωβρίου έχει προγραμματισθεί πανηγυρική τελετή εγκαινίων. Ακολούθως το Superfast XII θα αναχωρήσει για την Πάτρα απ’ όπου θα ξεκινήσει τα εμπορικά του δρομολόγια στην καθημερινή σύνδεση Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ανκώνα με το αδελφό πλοίο Superfast XI.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024