Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυναγερμός στο λιμάνι Ηρακλείου για τους βασιλείς της Δανίας

Συναγερμός στο λιμάνι Ηρακλείου για τους βασιλείς της Δανίας

Σε φρούριο έχει μετατραπεί το λιμάνι του Ηρακλείου όπου έχει καταφθάσει η πολυτελής θαλαμηγός που μεταφέρει τη βασιλική οικογένεια της Δανίας και η οποία συνοδεύεται από μία φρεγάτα του Πολεμικού […]

Σε φρούριο έχει μετατραπεί το λιμάνι του Ηρακλείου όπου έχει καταφθάσει η πολυτελής<...> θαλαμηγός που μεταφέρει τη βασιλική οικογένεια της Δανίας και η οποία συνοδεύεται από μία φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού της σκανδιναβικής χώρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας `Πατρίς`.

Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος, άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και λιμενικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου έχουν αναλάβει το έργο της φύλαξης και της προστασίας των γαλαζοαίματων Δανών. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί απασχόλησαν τους εμπλεκόμενους με την υπόθεση λιμενικούς σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου με επικεφαλή το λιμενάρχη κ. Νίκο Χουχουρέλο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΚΛΗ έχει ζητήσει την ενίσχυση των μέτρων με βατραχανθρώπους του Λ.Σ, από τον Πειραιά.

Τη φύλαξη από στεριάς έχουν επωμισθεί λιμενικοί των ειδικών δυνάμεων του KΛH, οι οποίοι θα περιπολούν επί 24ώρου βάσεως. Η θαλαμηγός, η οποία θα βρίσκεται στο λιμάνι του Ηρακλείου από την 1 – 4 Σεπτεμβρίου θα “προστατεύεται” και από τα πλωτά σκάφη της υπηρεσίας. Σύμφωνα με αξιωματικούς του Λιμεναρχείου Ηρακλείου το διάστημα αυτό η περιοχή γύρω από το Λιμεναρχείο δε θα είναι προσβάσιμη σε άτομα που δε θα μπορούν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους εκεί.

Η θαλαμηγός ήρθε στην Κρήτη μετά το ταξίδι της σε άλλα νησιά του Αιγαίου, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι Δανοί βασιλιάδες θα θελήσουν να επισκεφθούν και άλλα λιμάνια του νησιού. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε έρθει στο Ηράκλειο μία ακόμη σημαντική διεθνής προσωπικότητα. Ο λόγος για το Σουλτάνο του Ομάν, ο οποίος βρέθηκε στο νησί με την οικογένειά του και πολυμελή συνοδεία. Ο σουλτάνος του Ομάν έκανε διακοπές στα ελληνικά νησιά ξεκινώντας από την Κρήτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024