Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑδειες καμπίνες και στο “Queen Mary ΙΙ”

Αδειες καμπίνες και στο “Queen Mary ΙΙ”

Αδιάθετες παραμένουν καμπίνες όλων των τύπων ακόμα και στη “ναυαρχίδα” του ολυμπιακού στόλου κρουαζιερόπλοιων, το υπερπολυτελές “Queen Mary ΙΙ”, κάτι που φάνταζε αδιανόητο έως και πριν από μερικές εβδομάδες, σύμφωνα […]

Αδιάθετες παραμένουν καμπίνες όλων των τύπων ακόμα και στη “ναυαρχίδα” του ολυμπιακού στόλου κρουαζιερόπλοιων<...>, το υπερπολυτελές “Queen Mary ΙΙ”, κάτι που φάνταζε αδιανόητο έως και πριν από μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με άρθρο της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας”.

Κι ενώ τα δωμάτια ή οι καμπίνες στα πλοία κλείνονταν πριν από λίγο καιρό με δέσμευση για ελάχιστη παραμονή μιας βδομάδας, τώρα “έπεσαν” στην αγορά δωμάτια διαθέσιμα ακόμα και, για μία νύχτα κατά την παραμονή ή και την έναρξη των Αγώνων. Έτσι, μπορεί κανείς να βρει καμπίνες πολυτελείας με μπαλκόνι στο “Queen Mary ΙΙ” με υποχρεωτική παραμονή μόλις τριών ημερών με συνολική τιμή 2.799 ευρώ, ακόμα και στις 12 Αυγούστου.

Αντίστοιχα μια “απλή” εσωτερική καμπίνα στο ίδιο πλοίο κοστίζει 2.445 ευρώ εξασφαλίζοντας στους ενοίκους διαμονή 5 ημερών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024