Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Ελλάδα τιμώμενη χώρα στην 25η World Travel Market

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στην 25η World Travel Market

Πραγματικά φαίνεται ότι είναι η χρονιά της Ελλάδας φέτος, σύμφωνα και με τις δηλώσεις της διευθύντριας της World Travel Market κ. Fiona Jeffery η οποία είπε χαρακτηριστικά ότι “This is definitely Greece`s year!”

Πραγματικά φαίνεται ότι είναι η χρονιά της Ελλάδας φέτος, σύμφωνα και με τις δηλώσεις της διευθύντριας της<...> World Travel Market κ. Fiona Jeffery η οποία είπε χαρακτηριστικά ότι “This is definitely Greece`s year!”, ανακοινώνοντας ότι για την επετειακή φετινή διοργάνωση των 25 χρόνων της έκθεσης, τιμώμενη χώρα θα είναι η Ελλάδα.

“Η Ελλάδα είναι φιλικά προσκείμενη στην World Travel Market από την αρχή της έκθεσης και αποτελεί έναν από τους πιο φημισμένους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης. Συνεργαζόμαστε με τον ΕΟΤ και το υπουργείο Τουρισμού για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη που μπορεί να έχει η χώρα από αυτή την κίνηση”, είπε τελειώνοντας η κ. Jeffery.

Στην συνέχεια ο κ. Χάρης Κοκκώσης, πρόεδρος του ΕΟΤ, δήλωσε ότι “η Ελλάδα έχει θαυμάσια συνεδριακά κέντρα και υπηρεσίες, τα οποία έχουν βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ με την νέα υποδομή που έχει γίνει λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων. Επιπλέον, είμαστε περήφανοι για το ταλέντο μας στη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, και με την εμπειρία μας στη διοργάνωση του μεγαλύτερου γεγονότος στον κόσμο, των Ολυμπιακών Αγώνων, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να αναλάβουμε πληθώρα σημαντικών εκδηλώσεων στο μέλλον. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία αυτή και τη πολύχρονη προετοιμασία που κάναμε για να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε ένας σοβαρός παίχτης στην προκλητική αγορά της διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων. Όπως χαρακτηριστικά λέγεται, οι θεοί μας χαμογελούν.”

“Είναι εξαιρετική ευκαιρία για μας και θα ήθελα να δώσω τις καλύτερες ευχές μου στην World travel Market για τα 25η επέτειο της. Αναγνωρίζουμε την υποστήριξη που μας έχουν προσφέρει οι διοργανωτές και πιστεύω ότι η νέα αυτή συνεργασία θα είναι ιδιαίτερα σημαντική”.

Τέλος ο κ. Κοκκώσης τόνισε ότι “ο ΕΟΤ εκτιμά τον σημαντικό ρόλο της WTM και την συμβολή της στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα στην πάροδο των χρόνων”.

Η επιλογή της Ελλάδας ως τιμώμενης χώρας για την World Travel Market σημαίνει ότι θα είναι στο επίκεντρο των γεγονότων της έκθεσης με σειρά εκδηλώσεων στην κεντρική σκηνή του Excel. Ο συνδυασμός με την 25ετία της WTM αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για προβολή της χώρας μας δεδομένου ότι και οι διοργανωτές δίνουν μεγάλη έμφαση στην προβολή της έκθεσης. Επίσημος προσκεκλημένος της έκθεσης θα είναι ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος θα παραστεί και στα εγκαίνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024