Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚαινοτομιών συνέχεια στο Celebrity Solstice της Celebrity Cruises

Καινοτομιών συνέχεια στο Celebrity Solstice της Celebrity Cruises

Μια ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία εξασφάλισε η Celebrity Cruises στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Celebrity Solstice που αναμένεται παραδοθεί στα τέλη του έτους, καθώς επιφάνεια συνολικής έκτασης 2.130 τετραγωνικών μέτρωνστο ανώτερο κατάστρωμα […]

Μια ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία εξασφάλισε η Celebrity Cruises στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Celebrity Solstice που αναμένεται παραδοθεί στα τέλη του έτους, καθώς επιφάνεια συνολικής έκτασης 2.130 τετραγωνικών μέτρων<...>στο ανώτερο κατάστρωμα του πλοίου θα είναι καλυμμένη από φυσικό χλοοτάπητα.

Το Lawn Club όπως θα ονομάζεται ο χώρος αυτός, θα είναι 3 και πλέον φορές μεγαλύτερος από το παγοδρόμιο Rockefeller Center της Νέας Υόρκης, 1,7 φορές μεγαλύτερο από μια πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων και κατά 2,4 μεγαλύτερο από το Centre Court στο Wimbledon Lawn & Tennis Club. Στον χώρο αυτό θα συνυπάρχουν το Patio on the Lawn, το Lawn Club Shop και το Sunset Bar τα οποία θα βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο του Celebrity Solstice και θα προσφέρουν στους επιβάτες συναρπαστική θέα και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Ο κ. Dan Hanrahan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises δήλωσε σχετικά «Όταν το Celebrity Solstice παραδοθεί τον προσεχή Δεκέμβριο, οι επιβάτες θα διαπιστώσουν πως το γρασίδι μπορεί να είναι πραγματικά πιο πράσινο στην Celebrity Cruises. Το Celebrity Solstice θα διαθέτει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα πραγματικό γρασίδι το οποίο και θα βρίσκεται τοποθετημένο σε ένα νέο περιβάλλον που θα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό εξοχή και θα ονομάζεται “The Lawn Club”. Στο νέο αυτό χώρο οι επιβάτες θα μπορούν να παίξουν bocce ball και κροκέ αλλά και να απολαμβάνουν το πικνίκ τους και μάλιστα εν πλω!».

“Όλα όσα σχετίζονται με την Celebrity Cruises είναι κυριολεκτικά πρωτοποριακά” ανέφερε ο κ. Richard D. Fain, Πρόεδρος της Celebrity Cruises. «Το όραμά μας για μια απολύτως πρωτόγνωρη εμπειρία περιελάμβανε μεταξύ άλλων και πραγματικό γρασίδι γι` αυτό και αναζητήσαμε τον κατάλληλο τρόπο για να το πραγματοποιήσουμε».

Για να κάνει πράξη την προσθήκη πραγματικού χλοοτάπητα σε κρουαζιερόπλοιο, η Celebrity Cruises συνεργάστηκε με την εταιρία Wilson Butler Architects, με ομάδα αρχιτεκτόνων και ειδικών άρδευσης, καθώς και με ειδικούς για το γρασίδι και το χώμα από το πανεπιστήμιο της Florida. Στη συνέχεια κατόπιν εκτενούς έρευνας και μελέτης μεγάλου αριθμού ειδών χλοοτάπητα κατέληξε σε αυτό με τη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε αέρα, ήλιο, σκιά, στις εναλλαγές της θερμοκρασίας και στο περπάτημα και με τις λιγότερες δυνατές απαιτήσεις για πότισμα και καθημερινή φροντίδα και συντήρηση.

Στον ευρύτερο χώρο του Lawn Club, αλλά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο θα φιλοξενείται άλλη μία παγκόσμια καινοτομία στον κλάδο της κρουαζιέρας, η έκθεση ‘Hot Glass Show’. Μέσα από τη συνεργασία της Celebrity Cruises με το ‘Corning Museum of Glass’, έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς παρουσίασης της ιστορίας και ανάδειξης της χρήσης του φυσητού γυαλιού, η μόνιμη έκθεση ‘Hot Glass Show’ θα δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες του Celebrity Solstice να παρακολουθούν ζωντανές επιδείξεις δημιουργίας αντικειμένων από φυσητό γυαλί και αφηγήσεις ειδικά σχεδιασμένες για να διδάξουν στους ταξιδιώτες την τέχνη, την ιστορία και την επιστήμη του γυαλιού αλλά και να τους προσκαλέσουν να αναδείξουν τη δεξιότητά τους στην δημιουργία γυάλινων αντικειμένων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024