Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑνανέωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων για το Celebrity Millennium
Η ανανέωση πραγματοποιήθηκε το Μάιο 2009

Ανανέωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων για το Celebrity Millennium

Η Celebrity Cruises παρουσιάζει μια σειρά νέων σχεδιαστικών αλλαγών για το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Millennium στα πλαίσια της ανανέωσης που πραγματοποιήθηκε το Μάιο, συνολικής αξίας 10 εκατ. δολ. Tο Celebrity Millennium, […]

Η Celebrity Cruises παρουσιάζει μια σειρά νέων σχεδιαστικών αλλαγών για το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Millennium<...> στα πλαίσια της ανανέωσης που πραγματοποιήθηκε το Μάιο, συνολικής αξίας 10 εκατ. δολ.

Tο Celebrity Millennium, ένα από τα 10 καλύτερα μεγάλα κρουαζιερόπλοια του κόσμου ολοκλήρωσε στις 22 Μαΐου τη διαδικασία ανακαίνισης που είχε ξεκινήσει νωρίτερα μέσα στο μήνα. Σε όλο το εσωτερικό του κρουαζιερόπλοιου τοποθετήθηκαν νέα χαλιά, οι καμπίνες φρεσκαρίστηκαν με νέες ταπετσαρίες, το κατάστρωμα Lido και το Celebrity Theatre ανανεώθηκαν, ενώ το κύριο εστιατόριο μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο πολυτελείας όπου οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν το γεύμα τους σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό.

Όλα οι μαρμάρινες και πέτρινες επιφάνειες και πάγκοι αναδείχθηκαν μέσα από το λαμπερό φινίρισμα, ενώ όλες οι ξύλινες λαβές στις βεράντες και τις πισίνες του κρουαζιερόπλοιου επιστρώθηκαν με νέο βερνίκι για να δείχνουν σαν καινούργια.

Οι επιβάτες που λατρεύουν τον ήλιο θα προσέξουν σίγουρα τις αλλαγές που έγιναν στους εξωτερικούς χώρους του κρουαζιερόπλοιου, καθώς οι χώροι της πισίνας, η εξωτερική σκηνή, το dance floor και οι λωρίδες jocking έχουν στρωθεί με bolidt, ένα νέο είδος εναλλακτικού πατώματος.

Κάθε σουίτα έχει εξοπλιστεί με επίπεδη τηλεόραση 32 ιντσών, ενώ κάθε καμπίνα κατηγορίας Concierge περιλαμβάνει τηλεοράσεις 26 ιντσών τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, στις καμπίνες έχουν προστεθεί νέες κουρτίνες, σεντόνια και καλύμματα κρεβατιών σε ζεστές, φυσικές αποχρώσεις που προσδίδουν έναν ακόμη πιο φιλόξενο χαρακτήρα σε κάθε σουίτα και καμπίνα.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2009, το εμπορικό κέντρο του κρουαζιερόπλοιου και το Grand Foyer θα έχουν διακοσμηθεί με εντυπωσιακές νέες ταπετσαρίες και έπιπλα. Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα προγράμματα που επιθυμούν με ασύγκριτη ποιότητα, αφού κάθε σαλόνι του κρουαζιερόπλοιου, το Martini Bar και οι περισσότερες καμπίνες θα περιλαμβάνουν επίπεδες τηλεοράσεις 26 ιντσών.

Το ανανεωμένο Celebrity Millennium ξεκίνησε ξανά τα δρομολόγιά του, με κρουαζιέρες στην Αλάσκα στις 22 Μαΐου, όπου πραγματοποίησε κρουαζιέρα 7 νυχτών με αναχώρηση από το Βανκούβερ, ενώ θα συνεχίσει με κρουαζιέρες 7 νυχτών από και προς το Βανκούβερ και το Σούαρντ της Αλάσκας μέχρι και το Σεπτέμβριο.

Το Celebrity Millennium δίνει επίσης την ευκαιρία στους επιβάτες να εξερευνήσουν ακόμη βαθύτερα την άγρια ομορφιά της Αλάσκας με την συμμετοχή τους σε πακέτα διακοπών της Celebrity Cruisetour. Τα πακέτα αυτά συνδυάζουν τις κρουαζιέρες της Celebrity με μια πλήρη ταξιδιωτική εμπειρία στη στεριά που προσφέρει ιδιαίτερες εκδρομές σε ασύγκριτες τιμές για όλο το καλοκαίρι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024