Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΤο βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Solstice βάζει πλώρη για Αυστραλία
Το Celebrity Solstice βάζει πλώρη αρχές Δεκεμβρίου 2012 για Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία

Το βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Solstice βάζει πλώρη για Αυστραλία

Ένα από τα ομορφότερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου συναντά έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του κόσμου. Αποτέλεσμα: μία ακόμα μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της κρουαζιέρας που θα επιβιβαστούν το χειμώνα […]

Ένα από τα ομορφότερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου συναντά έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του κόσμου. Αποτέλεσμα: μία ακόμα μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις<...> της κρουαζιέρας που θα επιβιβαστούν το χειμώνα του 2012-2013 στο βραβευμένο Celebrity Solstice της Celebrity Cruises, για να ανακαλύψουν την Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

“Ήταν φυσικό και επόμενο”, αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Celebrity Cruises, Dan Hanrahan, <ι>“να στείλουμε το Celebrity Solstice στην Αυστραλία. Με αυτή μας την απόφαση προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας μία ακόμα μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε έναν από τους πιο δελεαστικούς προορισμούς του κόσμου. Οι διακοπές είναι κάτι πολύτιμο για τον ταξιδιώτη, γιΆαυτό κι εμείς θέλουμε πάντα να του προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στα κρουαζιερόπλοιά μας, όπως το πρώτο Lawn Club και Hot Glass Show εν πλω, τα Celebrity iLounge και φυσικά μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών. Η κουλτούρα και ο τρόπος ζωής στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία θα φτάσουν την ήδη υψηλής ποιότητας ταξιδιωτική εμπειρία της Solstice Class στο ζενίθ της, αφήνοντας τους ταξιδιώτες μας απόλυτα ικανοποιημένους”.

Το “έδαφος” της Αυστραλίας θα έχει προλειάνει το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Century με μια κρουαζιέρα 1.814 επιβατών, που θα πραγματοποιηθεί το χειμώνα του 2011. Η μετέπειτα αντικατάστασή του με το Celebrity Solstice 2.850 επιβατών αντικατοπτρίζει την ολοένα αναπτυσσόμενη παγκόσμια παρουσία της Solstice Class. Τα συγκεκριμένα κρουαζιερόπλοια χαίρουν διθυραμβικών κριτικών και έχουν χαρακτηριστεί από το Frommers.com ως “τα καλύτερα Κρουαζιερόπλοια”. Αλλά και οι αναγνώστες του Travel Weekly τίμησαν την Celebrity Cruises με τον χαρακτηρισμό της “Καλύτερης Εταιρείας Premium Κρουαζιέρας” και της “Καλύτερης Εταιρείας Κρουαζιέρας στην Ευρώπη”.

Αφού ολοκληρώσει τα καλοκαιρινά του ταξίδια στη Μεσόγειο, το Celebrity Solstice βάζει πλώρη στις αρχές του Δεκέμβρη 2012 για Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία μέσω της διώρυγας του Σουέζ και της ΝΑ Ασίας προτού φθάσει στο Σίδνεϊ. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί του θα περιλαμβάνουν πολλές διανυκτερεύσεις σε λιμάνια, όπως αυτό του Ντουμπάι, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Κοχίν της Ινδίας.

Κατά την άφιξή του στην Αυστραλία, το κρουαζιερόπλοιο θα παρουσιάσει μία σειρά ανοιχτών κρουαζιέρων 12 και 13 ημερών μεταξύ Σίδνεϊ και Όκλαντ Νέας Ζηλανδίας. Η σεζόν επίσης περιλαμβάνει περίπλου της Αυστραλίας με δύο ανοιχτές κρουαζιέρες μεταξύ Σίδνεϊ και Περθ.

Μία σειρά δραστηριοτήτων εμπνευσμένων από τους προορισμούς Αυστραλίας/Νέας Ζηλανδίας θα πραγματοποιηθούν εντός, αλλά και εκτός του κρουαζιερόπλοιου, όπως επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία, προτάσεις ψυχαγωγίας τοπικού στυλ και πολλά άλλα. Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να συνδυάζουν διακοπές στην ξηρά με διακοπές στη θάλασσα βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο των μελλοντικών σχεδίων της Celebrity Cruises, που θα συνεχίζει να προσφέρει το πρόγραμμα κρουαζιέρας Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία εμπλουτισμένο αυτή τη φορά με οργανωμένα ταξίδια πριν και μετά την κρουαζιέρα σε διάφορες περιοχές της Αυστραλίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα κρουαζιέρα 2012-2013 του Celebrity Solstice σε Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία θα είναι διαθέσιμες στις 23 Μαρτίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024