Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠροβολή της Σκοπέλου μέσω της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Βορείου Αιγαίου
Το νησί θα φιλοξενήσει τόσο τους αθλητές, όσο και τους φίλους και τις οικογένειές τους

Προβολή της Σκοπέλου μέσω της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Βορείου Αιγαίου

Μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της διεξαγωγής της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Βορείου Αιγαίου και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας 2011 στη Σκόπελο, τα νέα είναι ευχάριστα για τους […]

Μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της διεξαγωγής της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Βορείου Αιγαίου και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος<...> Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας 2011 στη Σκόπελο, τα νέα είναι ευχάριστα για τους διοργανωτές καθώς ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 23 ομάδες, οι οποίες εκπροσωπούν 7 Ομίλους από Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα και Χίο.

Οι επαφές της Οργανωτικής Επιτροπής του Ν.Ο.Α.Θ. με υποψήφια να συμμετέχουν σκάφη, δείχνουν ότι ο στόχος των 40 ομάδων θα επιτευχθεί καθώς, ανεπισήμως, βούληση συμμετοχής έχουν δηλώσει επιπλέον περίπου 10 σκάφη από Αθήνα και 10 από Βόλο, Καλαμάτα, Σύρο και Καβάλα.

Όπως όλα δείχνουν η τοποθεσία των αγώνων είναι ιδανική και βολεύει όλες τις ομάδες, ενώ η φιλοξενία του νησιού θα ανταμείψει τόσο τους αθλητές, όσο και τους φίλους και οικογένειές τους, που θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για μια βδομάδα διακοπών στο πιο πράσινο νησί του Αιγαίου, με τις πολλές και πανέμορφες παραλίες.

Ο Ν.Ο.Α.Θ., συνεπής στην οικολογική του ευαισθητοποίηση δεν μπορούσε να μη συνδυάσει τη διοργάνωση με την ευκαιρία να προβληθεί το έργο και να ενισχυθεί η προσπάθεια του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου Β. Σποράδων και της ΜΟm/Εταιρείας για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας.

Με ένα μεγάλο μέρος του αγωνιστικού στίβου να περιλαμβάνει κάποια από τα 2.200 τ.μ. της προστατευόμενης περιοχής, όπου φιλοξενείται σχεδόν ο μισός πληθυσμός του προστατευόμενου είδους της Μεσογειακής Φώκιας, θα επιδιωχθεί η γενικότερη ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων και των τουριστών του νησιού, ώστε να σέβονται τη θάλασσα και ν’ αποδεικνύουν την αγάπη τους προς αυτή, προστατεύοντάς την από σκουπίδια και ασυνείδητη ανθρώπινη δραστηριότητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024