Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέες συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης στο Celebrity Solstice

Νέες συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης στο Celebrity Solstice

Οκτώ μήνες πριν την καθέλκυσή του το Celebrity Solstice, το νεότερο πλοίο της Celebrity Cruises, ανακηρύσσεται ως το κρουαζιερόπλοιο με τις περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα ενταχθεί στην αγορά το […]

Οκτώ μήνες πριν την καθέλκυσή του το Celebrity Solstice, το νεότερο πλοίο της Celebrity Cruises, ανακηρύσσεται ως το κρουαζιερόπλοιο με τις περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα ενταχθεί στην αγορά το 2008. Τους<...>τελευταίους μήνες, η Celebrity Cruises έχει παρουσιάσει μια σειρά από μοναδικά και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά στo Celebrity Solctice, όπως είναι τα κατά 15% μεγαλύτερα δωμάτια σε σχέση με αυτά που υπήρχαν στα προηγούμενα πλοία της, το Lawn Club έκτασης 2.130 τ.μ με πραγματικό γρασίδι, οι ζωντανές επιδείξεις και τα μαθήματα δημιουργίας αντικειμένων από φυσητό γυαλί, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το `The Corning Museum Of Glass` και τα ασυναγώνιστα εστιατόρια που προσφέρουν μοντέρνα κουζίνα, σε συνδυασμό με μοναδικό σχεδιασμό των χώρων.

Σήμερα, η Celebrity επεκτείνει τις επιλογές διασκέδασης, που μπορούν να απολαύσουν οι επιβάτες στο Celebrity Solstice, συμπεριλαμβάνοντας νέες θεατρικές παραγωγές, σε αποκλειστική συνεργασία με την Poet Theatricals η οποία με επικεφαλής τους Michael McPherson και Patrice Marques θα δημιουργήσει τρία πρωτότυπα σόου που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μόνο στο Celebrity Solstice.

Συγκεκριμένα, τα τρία σόου είναι τα εξής:

  • “Solstice”: Ο Ευρωπαϊκός αυτός θεατρικός θίασος έχει βασιστεί στη σύγκρουση της ημέρας με την νύχτα και περιλαμβάνει μουσικές παραστάσεις, κωμωδίες, εκπληκτικά ομαδικά ακροβατικά νούμερα, μοναδικές παραστάσεις στον αέρα και άλλα ειδικά νούμερα, εν μέσω θεσπέσιων εορτασμών.
  • “Ghost Light”: Λίγο πριν το κλείσιμο ενός παλιού θεάτρου του Broadway, οι συντελεστές της τελευταίας παράστασής του αναπολούν όλες τις παραστάσεις που έχουν ανεβάσει, κάνοντας το θέατρο να λάμψει για ακόμα μια φορά, για τον εορτασμό του αγαπημένου παρελθόντος και παρόντος του Broadway.
  • “Pulse”: Οι επιβάτες αποκλείεται να καθίσουν στην καρέκλα τους σε αυτό το σόου, αφού ο κεντρικός του χαρακτήρας, ο “Rhythm Man”, ηγείται ενός ρυθμικού και τραγουδιστικού θεάματος, κινούμενος από την ποικιλία της μουσικής και των μουσικών οργάνων που δημιουργούν τον ρυθμό.


“Οι επιβάτες μας σήμερα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αναρίθμητες ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Celebrity Solstice που περιλαμβάνουν still performers, ζογκλέρ, παραμυθένιους χαρακτήρες και μια σειρά από ακροβατικές παραστάσεις” δήλωσε η κα Lisa Lutoff-Perlo, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Hotel Operations και Entertainment της Celebrity Cruises.

Το υπερσύγχρονο θέατρο στο Celebrity Solstice έχει δυνατότητα φιλοξενίας 1.115 επιβατών και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιστοποιεί την ορατότητα στη σκηνή και να φέρνει τους θεατές πιο κοντά στους συντελεστές των παραστάσεων. Η σκηνή δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα πραγματικό θέατρο, ενώ ο παραδοσιακός χώρος της ορχήστρας έχει παραλειφθεί για να τοποθετηθούν περισσότερες θέσεις για τους επιβάτες στο κέντρο της αίθουσας με τις πλατφόρμες των μουσικών να έχουν τοποθετηθεί στα αριστερά και τα δεξιά της σκηνής.

Εκτός από τα θεατρικά σόου, το Celebrity Solstice προσφέρει και άλλες επιλογές διασκέδασης όπως τα:

  • Sky Observation Lounge: Το νέο lounge στην κορυφή του Celebrity Solstice προσκαλεί τους επιβάτες να συμμετάσχουν σε διάφορους χορούς ενώ ολόκληρη η αίθουσα μεταμορφώνεται κάθε βράδυ με ένα διαφορετικό θέμα και ντύνεται από τις αποχρώσεις του παθιασμένου κόκκινου για τις νύχτες τανγκό μέχρι το νυχτερινό μπλε για τους επίσημους χορούς. Παράλληλα οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μαθήματα κατά την διάρκεια της ημέρας, για να είναι απολύτως προετοιμασμένοι για την ξέφρενη νύχτα.
  • Celebrity Central: Ιδανικός χώρος για βραδινά κωμικά νούμερα, επιδείξεις μαγειρικής, διαλέξεις και θεματικές ταινίες, χωρητικότητας 200 θεατών.
  • Entertainment Court: Βρίσκεται στο κέντρο του πλοίου και κάτω από το Celebrity Central και το hip κλαμπ Quasar και λειτουργεί ως κόμβος διασκέδασης στο Celebrity Solstice. Ο μοναδικός του σχεδιασμός και η μικρή απόστασή του από το Quasar, επιτρέπει το άνοιγμα και των δύο αιθουσών για να δημιουργήσουν έναν ακόμα μεγαλύτερο χώρο που θα προσφέρει ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης. Αλλά και την ημέρα, η αίθουσα κρύβει πολλές εκπλήξεις καθώς θα υπάρχουν μίμοι και άλλοι καλλιτέχνες, οι οποίοι θα διασκεδάζουν τους επιβάτες όλων των ηλικιών.
  • Quasar: Οι επιβάτες που αγαπούν τα μοντέρνα, φουτουριστικά σχέδια της δεκαετίας του ’60 και ’70 θα βρουν το κλαμπ Quasar ιδιαίτερα σαγηνευτικό. Οι στρογγυλές ακρυλικές καρέκλες που κρέμονται από το ταβάνι θα ενισχύσουν το δραματικό στοιχείο του χώρου, όπως επίσης και τα υπερσύγχρονα συστήματα φωτισμού και οι τέσσερις μεγάλες οθόνες LED που έχουν προγραμματιστεί να δημιουργούν ένα σόου φωτορυθμικών που συγχρονίζονται με τον ρυθμό της μουσικής.
  • The Pool Deck: Πρόκειται για μια μοναδική σειρά συντριβανιών που συγχρονίζονται με την μουσική και αποτελούν πηγή συνεχούς έκπληξης στην πισίνα του Celebrity Solstice. Τις ημέρες παραμονής στην θάλασσα και κατά την διάρκεια των θεματικών πάρτυ και άλλων ειδικών εκδηλώσεων, θα παίζει ζωντανή μουσική σε παρακείμενη σκηνή.
  • Michael’s Club: Το Michael’s Club βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Celebrity fleet και είναι ένα κλαμπ που προσφέρει ηρεμία και οικειότητα, εν μέσω απαλής μουσικής πιάνου και τζαζ μουσικής και πλούσιων και άνετων επίπλων.
  • Ensemble Lounge: Το ιδανικό σκηνικό στους τόνους του μωβ, με στυλάτα και μοντέρνα έπιπλα που αντανακλούν την εποχή που μεσουρανούσε η τζαζ, για να απολαύσετε το κοκτέιλ σας με ζωντανή μουσική και να γευτείτε την απόλυτη εμπειρία ενός θεσπέσιου δείπνου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024