Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςTο Louis Majesty σαλπάρει στις 4 Δεκεμβρίου
Κρουαζιέρες σε Μεσόγειο, Κανάρια και Β. Αφρική

Tο Louis Majesty σαλπάρει στις 4 Δεκεμβρίου

Η Louis Cruises παρέλαβε το κρουαζιερόπλοιό της Louis Majesty από την Norwegian Cruise Lines, στην οποία ήταν ναυλωμένο μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου όπου ως Norwegian Majesty εκτελούσε προγράμματα κρουαζιέρας […]

Η Louis Cruises παρέλαβε το κρουαζιερόπλοιό της Louis Majesty από την Norwegian Cruise Lines, στην οποία ήταν<...> ναυλωμένο μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου όπου ως Norwegian Majesty εκτελούσε προγράμματα κρουαζιέρας στην Αμερική. Το κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται καθοδόν προς την Ευρώπη όπου θα υποβληθεί σε εργασίες συντήρησης και θα “φορέσει” πλέον τα χρώματα της Louis Cruises.

Υπενθυμίζεται ότι η Louis αγόρασε το κρουαζιερόπλοιο από τη Star Cruises τον Ιούλιο του 2008 ως ένα ακόμα βήμα υλοποίησης της εξαγγελθείσας πολιτικής της για ανανέωση και αναβάθμιση του στόλου και του προϊόντος που προσφέρει στο συνεχώς αυξανόμενο κοινό που επιλέγει την κρουαζιέρα για τις διακοπές του.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2009, το Louis Majesty θα σαλπάρει για το παρθενικό του ταξίδι με τα χρώματα της Louis Cruises και θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες από τη Γένοβα και τη Μασσαλία, σε μερικούς από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς της Μεσογείου, τα Κανάρια Νησιά και τη Β. Αφρική.

Το κρουαζιερόπλοιο Louis Majesty ναυπηγήθηκε το 1992, ενώ το 1999 προχώρησε σε επιμήκυνση και πλήρη ανακαίνιση συνολικού κόστους 53,3 εκατ. δολ., με την προσθήκη 34 μέτρων στο μήκος του που ανέρχεται πλέον σε 207,20 μέτρα. Οι 731 καμπίνες και σουίτες του Louis Majesty διαθέτουν όλες τις ανέσεις, όπως κομψά έπιπλα, τηλεόραση και DVD και μπορούν να φιλοξενήσουν 1,790 επιβάτες. Το Louis Majesty διαθέτει μεταξύ άλλων: 6 εστιατόρια με διεθνή κουζίνα, 9 μπαρ, μια αμφιθεατρική αίθουσα παραστάσεων, ένα αναβαθμισμένο Spa & Κέντρο Υγείας και ομορφιάς, ντίσκο, μεγάλο καζίνο, 6 ανελκυστήρες, δύο μεγάλες πισίνες και μια για παιδιά, τρία Jacuzzi, άνετους χώρους καταστρώματος, εμπορικά καταστήματα “Duty Free” και “Cruise Value”, παιδική γωνία, διεθνή βιβλιοθήκη και Ιnternet corner.

Το Louis Majesty σαλπάρει στις 4 Δεκεμβρίου με Έλληνες αξιωματικούς και εκπαιδευμένο διεθνές προσωπικό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024