Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΤο Radiance Of The Seas προστέθηκε στο στόλο της Royal Caribbean International

Το Radiance Of The Seas προστέθηκε στο στόλο της Royal Caribbean International

Το Radiance of the Seas είναι το νέο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο που μόλις προστέθηκε στον στόλο της Royal Caribbean International. Το Radiance of the Seas, χωρητικότητας 2.500 επιβατών και 88.000 τόνων […]

Το Radiance of the Seas είναι το νέο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο που μόλις προστέθηκε στον στόλο της Royal Caribbean<.> International<...>.

Το Radiance of the Seas, χωρητικότητας 2.500 επιβατών και 88.000 τόνων εγκαινιάζει τη νέα εποχή στον τομέα της κρουαζιέρας προσφέροντας πολυτελή άνεση και εξειδικευμένες υπηρεσίες στον σύγχρονο και απαιτητικό ταξιδιώτη.

Οι προσεγμένοι εξωτερικοί χώροι του και η πληθώρα των τεράστιων γυάλινων παραθύρων, από το πάτωμα έως την οροφή, προσφέρουν μία μοναδική αίσθηση ελευθερίας στους επιβάτες καθώς τους επιτρέπει όπου κι αν βρίσκονται – ακόμη και όταν χρησιμοποιούν τους ανελκυστήρες – να βλέπουν τον ωκεανό.

Οι καμπίνες του είναι ευρύχωρες και λειτουργικές ενώ ένας μεγάλος αριθμός των εξωτερικών (71%) διαθέτουν δικό τους μπαλκόνι.

Για την διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων συνεργάστηκαν εννέα αρχιτεκτονικές ομάδες, οι οποίες κατάφεραν να δώσουν ένα ξεχωριστό αέρα σε κάθε γωνιά του πλοίου. Από τους βελούδινους πορφυρούς καναπέδες του καφέ της βιβλιοθήκης Books & Coffee και τα έπιπλα / αντίκες της αίθουσας μπιλιάρδου Bombay Billiard Club, έως τις τοιχογραφίες που στολίζουν το Scoreboard Sports Bar και τη φουτουριστική διακόσμηση με ατσάλι και χαλκό της ντισκοτέκ Starquest, κάθε χώρος του κρουαζιερόπλοιου έχει την δική του προσωπικότητα.

Εννέα κιόσκια φαγητού στο εσωτερικό του πλοίου και δύο εξωτερικά διευκολύνουν την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών. Για το βραδινό γεύμα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στο μπιστρό Chops Grill, στο ιταλικό εστιατόριο Portofino, στην τεράστια τραπεζαρία του Cascades, ή στα καφέ Windjammer και Seaview.

Λίγο πιο κάτω διακρίνεται το μπρούτζινο άγαλμα ενός λιονταριού που βρέχει τα πόδια του στην πισίνα, ενώ το μάτι "τραβούν" οι πανύψηλοι καταρράκτες που πλαισιώνονται από άγρια τροπική βλάστηση. Στο Solarium δεσπόζει ένα κολάζ με εικόνες άγριων ζώων της Αφρικανικής Ηπείρου, ενώ η εξωτική διακόσμηση συνεχίζει να εντυπωσιάζει στους χώρους του Spa, όπου ακόμα και υφάσματα στις ξαπλωτές πολυθρόνες έχουν ethnic σχέδια.

Οι επιλογές διασκέδασης και αθλητικών δραστηριοτήτων στο Radiance of the Seas δεν έχουν τέλος. Ορειβασία, μπάσκετ, βόλεϊ, πατινάζ, γκολφ, τζόκινγκ (σε ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο στο κατάστρωμα) και πλήρης οργανωμένο γυμναστήριο με θέα στη θάλασσα μετατρέπουν την καθημερινή άσκηση σε πρωτόγνωρη εμπειρία. Οι επιβάτες μπορούν να περάσουν την ώρα τους στο Casino Royale, να παρακολουθήσουν φαντασμαγορικά σόου στο τριών επιπέδων Aurora Theatre ή να απολαύσουν ήσυχες στιγμές στο γαλήνιο περιβάλλον του Jakarta Lounge και του Singapore's Sling.

Οι λάτρεις του διαδικτύου, έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Internet Center το οποίο παραμένει ανοικτό όλη την ημέρα, αλλά και να πάρουν μαζί τον φορητό υπολογιστή τους, μια και όλες οι καμπίνες του πλοίου είναι κατάλληλα εξοπλισμένες και προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο Ιnternet.

Tέλος, για τους λάτρεις των Καλών Τεχνών αξίζει να σημειωθεί, ότι πάνω στο πλοίο υπάρχουν εκθέματα (πίνακες, γλυπτά, κ.α.) αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων που έχουν επιμεληθεί επιφανείς καλλιτέχνες από ολόκληρο τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024