Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΘεματικές μίνι κρουαζιέρες από τη Superfast Ferries

Θεματικές μίνι κρουαζιέρες από τη Superfast Ferries

Το 2006 η Superfast Ferries εγκαινίασε μια νέα σειρά ταξιδιών με τα πλοία της, με την ονομασία weekend experience. Πρόκειται για ξεχωριστά θεματικά events που διοργανώνονται σε συγκεκριμέναΣαββατοκύριακα και συνδυάζουν […]

Το 2006 η Superfast Ferries εγκαινίασε μια νέα σειρά ταξιδιών με τα πλοία της, με την ονομασία weekend experience. Πρόκειται για ξεχωριστά θεματικά events που διοργανώνονται σε συγκεκριμένα<...>Σαββατοκύριακα και συνδυάζουν σεμινάρια ειδικού ενδιαφέροντος εν πλω, με επισκέψεις σε μέρη της Ιταλίας που έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, εκτός από σεμινάρια, η θεματολογία των ταξιδιών weekend experience περιλαμβάνει και live μουσικές βραδιές ή ομαδικά παιχνίδια.

Ένα χρόνο μετά, τα θεματικά αυτά events γίνονται όλο και πιο γνωστά και αγαπητά στο ευρύ κοινό. Απόδειξη ο μεγάλος και συνεχώς αυξανόμενος αριθμός συμμετεχόντων στις θεματικές μίνι κρουαζιέρες που οργάνωσε η Superfast Ferries το πρώτο τρίμηνο του 2007. Όσοι συμμετείχαν, βρήκαν το ταίρι τους εν πλω στην πρώτη μίνι κρουαζιέρα Speed Dating στην Ελλάδα, μυήθηκαν στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής από τον ειδικό Στέλιο Παρλιάρο, απόλαυσαν ζωντανά το συγκρότημα Locomondo, έμαθαν να λικνίζονται στους ρυθμούς του belly dancing, αλλά και να χρησιμοποιούν καλύτερα την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τους υπό την καθοδήγηση επαγγελματία φωτογράφου. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ολοήμερες εκδρομές σε παραδοσιακά χωριά της Ιταλίας όπως το Αλμπερομπέλλο, τη Ματέρα και το Λορέτο.

Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική, αφού για το 2ο τρίμηνο του 2007 η Superfast Ferries έχει προγραμματίσει 11 θεματικές μίνι κρουαζιέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024