Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΑ1 Yacht Trade Consortium: Υπηρεσίες θαλάσσιου τουρισμού υψηλού επιπέδου

Α1 Yacht Trade Consortium: Υπηρεσίες θαλάσσιου τουρισμού υψηλού επιπέδου

Η εταιρία Α1 Yacht Trade Consortium, που δημιουργήθηκε με τη συγχώνευση της Sea Trade Marine LTD, με έδρα τον Πειραιά και της Yacht Agency International S.A., με έδρα τη Ρόδο, […]

Η εταιρία Α1 Yacht<.> Trade Consortium, που δημιουργήθηκε με τη συγχώνευση της<...> Sea Trade Marine LTD, με έδρα τον Πειραιά και της Yacht Agency International S.A., με έδρα τη Ρόδο, εγκαινίασε τα κεντρικά γραφεία της στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Οι δύο εταιρίες που δημιούργησαν την Α1 Yacht Trade Consortium λειτουργούσαν επί 20 χρόνια σαν γραφεία franchise της Camper & Nicholsons, και στόχος τους είναι να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο θαλάσσιο τουρισμό της Ανατολικής Μεσογείου.

Η Α1 Yacht Trade Consortium θα καλύψει τις ανάγκες του θαλάσσιου τουρισμού, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους τομείς Πρακτόρευσης, Αγορών και Πωλήσεων, Ενοικιάσεως μεσαίων και μεγάλων σκαφών αναψυχής με πλήρωμα (μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά), και Διαχείρισης και Επισκευών.

Διαθέτοντας πολυτελή σκάφη προς ενοικίαση στην Ελλάδα αλλά και τη Καραϊβική, τις Σεϋχέλλες και την Ερυθρά Θάλασσα στοχεύει να προσεγγίσει ενδιαφερόμενους για διακοπές, επιχειρηματικές συναντήσεις και ταξίδια κινήτρων. Τα σκάφη της Α1 Yacht Trade Consortium είναι αυστηρώς επιλεγμένα, πλήρως εξοπλισμένα και το προσωπικό εξειδικευμένο για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Στον τομέα των Πρακτορεύσεων, η εταιρία έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών σε 10 μεγάλα ελληνικά λιμάνια. Στον τομέα της Διαχείρισης σκαφών, αναλαμβάνει τη φροντίδα και τη συντήρηση τους.

Μέλη της διοίκησης της εταιρίας είναι ο ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας, Γιώργος Ζαΐμης, ο Ανδρέας Πολέμης, ο Μάκης Παυλάτος και η Ρόζμαρι Παυλάτου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024