Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑργυρός: Παραπλανητικές οι εκτιμήσεις για πτώση της τουριστικής κίνησης

Αργυρός: Παραπλανητικές οι εκτιμήσεις για πτώση της τουριστικής κίνησης

Παραπλανητικές χαρακτηρίζονται οι εκτιμήσεις για πτώση της τουριστικής κίνησης την φετινή τουριστική περίοδο τουλάχιστον όσον αφορά στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας σύμφωνα με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Τουρισμού Εξωτερικού (ΔΙ.Τ.ΕΞ.) […]

Παραπλανητικές χαρακτηρίζονται οι εκτιμήσεις για πτώση της τουριστικής κίνησης την φετινή τουριστική περίοδο τουλάχιστον όσον αφορά στην αγορά της<...> Μεγάλης Βρετανίας σύμφωνα με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Τουρισμού Εξωτερικού (ΔΙ.Τ.ΕΞ.) του ΕΟΤ στο Λονδίνο, κ. Παναγιώτη Αργυρό.

Ο κ. Αργυρός ανταποκρινόμενος άμεσα στο χθεσινό δημοσίευμα του TDN σχετικά με πηγές κυριακάτικης εφημερίδας που αναφέρουν ότι θα υπάρχει μείωση στο ρεύμα των αφίξεων της τάξης του 3% δήλωσε ότι "η κίνηση των Βρετανών στην Ελλάδα είναι ανοδική με μεγαλύτερη μάλιστα ένταση" και διευκρίνισε ότι οι αρχικές του προβλέψεις για αύξηση 4% από τη βρετανική αγορά έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνονται στο +6% όπου και αναμένεται να 'κλείσει' η φετινή χρονιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024