Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈρευνα στους αλλοδαπούς τουρίστες Ηρακλείου Κρήτης

Έρευνα στους αλλοδαπούς τουρίστες Ηρακλείου Κρήτης

Έρευνα με στόχο την καταγραφή του προφίλ, αλλά και των αναγκών των αλλοδαπών τουριστών, που επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριούτο Ηράκλειο Κρήτης ξεκινά εντός του τρέχοντος μηνός η Ένωση […]

Έρευνα με στόχο την καταγραφή του προφίλ, αλλά και των αναγκών των αλλοδαπών τουριστών, που επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού<…>το Ηράκλειο Κρήτης ξεκινά εντός του τρέχοντος μηνός η Ένωση Ξενοδόχων της περιοχής, με τη συμβολή των φοιτητών του ΤΕΙ. Η έρευνα, που παρόμοια είχε πραγματοποιηθεί και το 2001, σε συνεργασία με την ICAP, θα ενταθεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μήνες κατά τους οποίους η τουριστική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο των ερωτηματολογίων, τα οποία θα διανέμονται στις πύλες εισόδου της περιοχής, δηλαδή στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους τουρίστες που αποβιβάζονται από κρουαζιερόπλοια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το δείγμα της έρευνας αναμένεται να ξεπεράσει τις 3.000.

Όπως σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, κ. Νικηφόρος Λαμπρινός, “από την έρευνα αυτή θα καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα, για τους παράγοντες που απειλούν το τουριστικό προϊόν της Κρήτης”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024