Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΛιγοστές οι προσφορές στις ηλεκτρονικές κρατήσεις

Λιγοστές οι προσφορές στις ηλεκτρονικές κρατήσεις

Σύμφωνα με έρευνα της KPMG που δημοσιεύθηκε στον βρετανικό τουριστικό τύπο, αυτοί που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους δεν απολαμβάνουν πλέον προσφορές και χαμηλές τιμές όταν κάνουν τις κρατήσεις τους από […]

Σύμφωνα με έρευνα της KPMG<.> που δημοσιεύθηκε στον βρετανικό τουριστικό τύπο, αυτοί που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους δεν<...> απολαμβάνουν πλέον προσφορές και χαμηλές τιμές όταν κάνουν τις κρατήσεις τους από το Internet.

Η KPMG έκανε σύγκριση των τιμών που υπάρχουν στο Internet με τιμές άλλων καναλιών διανομής και βρήκε ότι οι μειώσεις που υπήρχαν στο Internet ενώ ήταν περίπου της τάξεως των 12,5 λιρών Αγγλίας για κάθε μια διανυκτέρευση αυτή την στιγμή είναι περίπου στις 3,75 λίρες.

Από τις 11 μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων που ερευνήθηκαν οι μισές περίπου είχαν ίδιες τιμές στο Internet και στα διάφορα άλλα μέσα κρατήσεων. Τα περασμένα χρόνια, μόνο το 11% των αλυσίδων είχε τις ίδιες τιμές στο Intenet.

Αυτό το αποτέλεσμα προέρχεται, σύμφωνα με τους ερευνητές από την αλλαγή που υπάρχει στην νοοτροπία για το Internet, αλλά και από την πτώση του επαγγελματικού ταξιδιού μετά την 11η Σεπτέμβρη. Η Six Continents Hotels ανέφερε ότι αν βρεθεί τιμή χαμηλότερη σε οποιοδήποτε άλλον κόμβο από αυτή που έχει η εταιρία στον δικό της κόμβο θα χαρίσει στον φιλοξενούμενο το 10% του κόστους της διανυκτέρευσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024