Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ ΕΟΤ «συστήνει» την Πελοπόννησο στους Σέρβους ταξιδιώτες
Προορισμοί

Ο ΕΟΤ «συστήνει» την Πελοπόννησο στους Σέρβους ταξιδιώτες

  • I. Dukcevic
    Η I. Dukcevic στην Μάνη.
  • Άποψη της Μονεμβασιάς μέσα από τον φακό της I. Dukcevic (© Ivana Dukcevic).
  • Στο πλαίσιο του press trip, η Σέρβα δημοσιογράφος επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης (© Ivana Dukcevic).

Η Σέρβα δημοσιογράφος Ivana Dukcevic εξερεύνησε την Πελοπόννησο επισκεπτόμενη τοποθεσίες όπως η Καλαμάτα και η Μάνη, για να αναδείξει λιγότερο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς για Σέρβους τουρίστες.

Οι Σέρβοι τουρίστες αγαπούν τη χώρα μας και κάθε χρόνο της δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης», με την Βόρεια Ελλάδα να αποτελεί τη βασικότερη επιλογή τους.

Για τον λόγο αυτό, η υπηρεσία ΕΟΤ Σερβίας, επιδιώκοντας να προβάλει και άλλους ελληνικούς προορισμούς στη σερβική αγορά, υλοποίησε από τις 16 έως τις 20 Ιουλίου δημοσιογραφικό ταξίδι (press trip) στην Πελοπόννησο για τη Σέρβα δημοσιογράφο, Ivana Dukcevic.

Το press trip διοργανώθηκε από κοινού με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής του ΕΟΤ για την προώθηση των λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών και των ειδικών μορφών τουρισμού που αυτοί προσφέρουν, καθώς και την ανάδειξη της πολυποίκιλης ελληνικής ενδοχώρας

Κατά την παραμονή της στην περιοχή, η δημοσιογράφος επισκέφθηκε την Καλαμάτα, την Μάνη, την Σπάρτη και τον Μυστρά, ξεναγήθηκε σε ορισμένους από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς τόπους, όπως την Αρχαία Μεσσήνη, το κάστρο της Μονεμβασιάς και την κατοικία του Βρετανού συγγραφέα Sir Patrick Leigh Fermor στην Καρδαμύλη, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τις θεματικές μορφές τουρισμού της περιοχής (γαστρονομικός, θρησκευτικός, τουρισμός υπαίθρου).

Η κα Dukcevic διαχειρίζεται τη ταξιδιωτική ιστοσελίδα umetnostputovanja.rs, ενώ παράλληλα συνεργάζεται ως ταξιδιωτική συντάκτρια με τη σερβική έκδοση του National Geographic Magazine /online edition, το PULSE Onlineκαι το RTS 2.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024