Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣύντομα η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου για τις ενισχύσεις της Ολυμπιακής

Σύντομα η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου για τις ενισχύσεις της Ολυμπιακής

Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, όσον αφορά την προσφυγή της Κομισιόν για την επιστροφή ενισχύσεων ύψους 50 εκατ. ευρώ, που χορηγήθηκαν στην Ολυμπιακή Αεροπορία αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών….

Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, όσον αφορά την προσφυγή της Κομισιόν για την επιστροφή ενισχύσεων ύψους 50 εκατ. ευρώ<...>, που χορηγήθηκαν στην Ολυμπιακή Αεροπορία αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω ενισχύσεις χαρακτηρίστηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως `ασύμβατες προς τις επιταγές της κοινής αγοράς`, ενώ η `ετυμηγορία` του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αφορούσε συγκεκριμένα στη συμμόρφωση της Ελλάδας προς την απόφαση της Επιτροπής για την επιστροφή των χρημάτων.

Ειδικότερα, με προσφυγή της προς το Δικαστήριο, η Κομισιόν ζητά την καταδίκη της Ελλάδας για μη έγκαιρη συμμόρφωση προς την απόφασή της, ενώ από την πλευρά της, η χώρα μας ζητεί απόρριψη της προσφυγής καταδίκης της Επιτροπής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024