Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Sol Melia διευρύνει την παρουσία της στην Κρήτη
Σε συνεργασία με την Hellas Holidays Hotels Α.Ε.

Η Sol Melia διευρύνει την παρουσία της στην Κρήτη

Η ισπανική αλυσίδα ξενοδοχείων Sol Melia Hotels & Resorts υπέγραψε συμφωνία με την ελληνική εταιρεία Hellas Holidays Hotels Α.Ε. για τη διαχείριση (από το επόμενο καλοκαίρι και μετά), ενός πολυτελούς […]

Η ισπανική αλυσίδα ξενοδοχείων Sol Melia Hotels & Resorts υπέγραψε συμφωνία με την ελληνική εταιρεία Hellas Holidays Hotels Α.Ε. για τη διαχείριση<...> (από το επόμενο καλοκαίρι και μετά), ενός πολυτελούς ξενοδοχείου πέντε αστέρων στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη. Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί υπό το σήμα Gran Melia Hotel.

Η συμφωνία υπεγράφη από τον συν-αντιπρόεδρο και το διευθύνοντα σύμβουλο της Sol Melia, Sebastian
Escarrer
, τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Οικονομικών, Onofre Servera και τον πρόεδρο της Hellas Holidays Hotels, κ. Αστέριο Δάιο. Αποτελεί μία ακόμη ένδειξη δέσμευσης της Sol Melia προς την Ελλάδα, μια χώρα, στην οποία ήδη λειτουργεί η ισπανική εταιρεία λειτουεγεί το Sol Melia Melia στην Αθήνα και το Sol Kipriotis (στο νησί της Κω) και όπου συνεχίζει να αναζητεί περισσότερα ξενοδοχεία για να προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της.

Το νέο ξενοδοχείο Gran Melia θα βρίσκεται στον `Αγιο Νικόλαο και θα προσφέρει συνολικά 250 δωμάτια και 50 πολυτελείς βίλες, όλα με μαγευτική θέα. Κάθε δωμάτιο, σουίτα και βίλα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών φιλοξενούμενων. Τα μεγέθη των δωματίων ποικίλλουν από 42 έως 560 τ.μ., για βίλες σχεδιασμένες να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί με προσοχή από το αρχιτεκτονικό γραφείο 3SK, με επικεφαλή τον Αντώνη Στυλιανίδη και συνδυάζει την πρωτοπορία και το φιλοσοφία του σήματος Gran Melia με την φιλόξενη ζεστασιά της τυπικής κρητικής αρχιτεκτονικής. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα και τα περισσότερα από αυτά θα έχουν ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης ένα χώρο με την ονομασία “Red Level”, το πιο exclusive χώρο στο Gran Melia, για φιλοξενούμενους που θα απολαμβάνουν μια πραγματικά πολυτελή εμπειρία φιλοξενίας.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν ένα μεγάλο Spa 2.500 τ.μ., σχεδιασμένο να αφυπνίσει τις αισθήσεις των φιλοξενούμενων, που επιδιώκουν τη μεγαλύτερη δυνατή ισορροπία στο σώμα και την ψυχή. Οι business ταξιδιώτες θα βρουν μια ιδανική τοποθεσία για τη διοργάνωση συναντήσεων και εκδηλώσεων. Το ξενοδοχείο θα παρέχει επίσης τις εγκαταστάσεις για συνέδρια στην Κρήτη, που εγγυάται την επιτυχία κάθε είδους εκδήλωσης.

Η εκλεκτή κουζίνα θα είναι επίσης ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά στο νέο Gran Melia, δεδομένου ότι το ξενοδοχείο θα προσφέρει πολλά διαφορετικά εστιατόρια με την πιο εκλεκτή διεθνή κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων και κλασικών κρητικών σπεσιαλιτέ. Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν τέσσερα εστιατόρια, που θα προσφέρουν από νόστιμα σνακ δίπλα στην πισίνα, μέχρι τοπικές σπεσιαλιτέ και μοναδικές γεύσεις από χώρες της Ασίας. Τρία μπαρ με εκπληκτική θέα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την κατάλληλη διάθεση σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει, τέλος, ιδιαίτερη πρόσβαση στη θάλασσα μέσω του Gabi Lounge, μιας νέας έννοιας ελεύθερου χρόνου, που θα επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να απολαύσουν θάλασσα, μουσική και δροσερά ποτά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024